FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII A FOST NEPROGRAMATĂ

Răsturnare de situaţie: jocul Pandurii - Oţelul se poate disputa sau reprograma!

Chiriches
Chiriches

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 22:20

UPDATE: Pandurii se bazează pe acţiunea din justiţie şi solicită suspendarea unei hotărîri a Ligii pînă la pronunţare

Soluţia procesului dintre Pandurii şi Dinamo s-a dat pe 31ianuarie : Admite excepţia necompetenţei funcţionale. Scoate cauza de pe rol şi înaintează dosarul pentru repartizare aleatorie unei Secţii Comercial a Curţii de Apel Bucureşti. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică.

Gigi Becali i-a luat apărarea lui Marin Condescu în scandalul iscat din cauza neprogramării celor de la Pandurii în meciul contra lui Oţelul Galaţi şi spune că sînt şanse ca jocul să fie reprogramat sau chiar să se dispute.

"Am vorbit cu Marin Condescu. Face tot posibilul ca meciul să se joace sau, dacă nu, să se suspende hotărîrea şi jocul să fie reprogramat. Şi Pandurii au dreptate pentru că deţin o decizie definită de anulare din partea Instanţei Civile, măsuri pe care vi le poate explica avocatul lor", a zis Becali.

Becali susţine că nu a fost o înţelegere între Condescu şi Marius Stan: "Nu este nici un fel de blat, Condescu nu a vrut să îl dea pe Chiricheş şi cu asta basta. Condescu mi-a zis că îl dă pe Chiricheş, dar cu 600.000 de mii. Avea de dat 400 şi mai dădea Dinamo două sute.

Patronul Stelei a mai spus şi că ştie sigur că finanţatorul lui Pandurii va merge pînă la capăt în acest caz: "Mi-a mai zis că nu dă banii şi aşteaptă să fie retrogradat, dar se duce la TAS. Oricum, putem să contestăm la finalul campionatului clasamentul. Dacă facem noi o cerere nu este acelaşi lucru ca şi cînd l-ar face o altă echipă. Liga ar fi putut să suspende hotărîrea o lună de zile, pînă cînd ar fi terminat cu toate problemele. Şi-a dat seama şi Dinamo că a mers prea departe şi că s-ar putea să fie prea tîrziu să mai schimbe ceva", a completat Becali la GSP TV.

400.000 de euro este datoria celor de la Pandurii către Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
montgomerry
montgomerry  •  24 Februarie 2011, 12:40

Aici nu e vina lui Jiji, e vina alora de la GSP si DIGI, care cum apare un litigiu,mic,mare, ii dau telefon si ii cer parerea. Aceeasi asa zisi jurnalisti, rad apoi pe diferite cai de Jiji. Nu el e penibil ci voi domnilor jurnalisti, care nu stiti ce sa mai faceti pentru audienta. Intr-o alta ordine de idei, e din ce in ce mai clar ca Liga lui Mitica e de tot rasul. Acolo, se faca si se desfac ierarhii. Nu m-ar mira daca Mitica va iesi zilele urmatoare pe sticla si va spune cu nonsalanta, ca meciul se va juca! Pentru el e tipic.

adymafia
adymafia  •  24 Februarie 2011, 12:22

O situatie interesanta ar fi asta: fiecare meci in parte al etapei ,sa fie amanat din cauza vremii, iar singurul "disputat" sa fie Pandurii-Otelul 0-3 ;)))))

adymafia
adymafia  •  24 Februarie 2011, 12:20

O situatie interesanta ar fi asta: fiecare meci in parte al etapei ,sa fie amanat din cauza vremii, iar singurul "disputat" sa fie Pandurii-Otelul 0-3 ;)))))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close