FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

Raul Rusescu, replică la miezul nopții pentru MM Stoica: „E prea mult! Ai aruncat cu noroi pentru a masca altceva”

Raul Rusescu, replică pentru Mihai Stoica
Raul Rusescu, replică pentru Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 00:29 / Actualizat joi, 13 mai 2021 10:04

Raul Rusescu (32), atacantul celor de la Clinceni, i-a răspuns lui Mihai Stoica, după acuzele lansate de oficialul lui FCSB.

Fostul vârf al roș-albaștrilor, care a lucrat în trecut cu MM Stoica, a fost acuzat de managerul lui FCSB că ar fi semnat cu CFR Cluj. Acesta ar fi motivul pentru evoluțiile sale mai slabe în confruntările cu campioana ultimelor trei sezoane. Clinceni a pierdut ambele meciuri din play-off cu CFR (0-3 și 0-1), în schimb, a obținut un egal surprinzător cu FCSB, scor 2-2.

Raul Rusescu, replică la miezul nopții pentru MM Stoica: „E prea mult! Ai aruncat cu noroi pentru a masca altceva”

Raul Rusescu îi răspunde lui MM Stoica: „E prea mult ce faci!”

Într-un mesaj postat pe contul de facebook, după miezul nopții, Rusescu s-a arătat deranjat de reacția managerului de la FCSB.

Nu am folosit până acum această pagină pentru un drept la replică și nu credeam că o să am motive să o fac, dar ținând cont de ultimele postări și apariții publice, am simțit nevoia să scriu câteva rânduri.

Primul meu instinct a fost să te sun și să îți spun personal ce am de zis, dar ținând cont că pentru tine spațiul și opinia publică sunt mai importante, am decis să îți spun în același stil.

Ținând cont că sub îndrumarea ta am realizat prima mare surpriză din fotbalul românesc,  sub îndrumarea ta am realizat a 2-a "remontada" istorică din epoca modernă a fotbalului românesc, sub îndrumarea ta am învins la București campioana Europei în exercițiu, sub îndrumarea ta am câștigat după mulți ani titlul, cu multe etape înainte de final, sub îndrumarea ta am realizat tripla, sub îndrumarea ta am realizat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieții, pe scurt sub îndrumarea ta m-am dezvoltat ca om și ca fotbalist, iar din lumea fotbalului tu ești persoana care mă cunoaște atât de bine și știe foarte bine ce înseamnă pentru mine un meci de fotbal și faptul ca urăsc sa pierd indiferent de activitatea pe care o practic.

Și cu toate astea, din cauza unei execuții lamentabile, să faci insinuările pe care le-ai făcut și sa creezi un nor de îndoială asupra mea și asupra a tot ceea ce reprezint este prea mult.

Te-am respectat tot timpul și o voi face și de acum încolo chiar dacă, pentru a masca altceva, ai aruncat cu noroi într-o persoană care a fost, este și va rămâne așa cum ai cunoscut-o acum 15 ani: respectuoasă, timidă, corectă și cu mare dragoste pentru sportul rege.

Mai mult ca sigur, în anii ce urmează, din varii motive, nu voi mai îmbraca tricoul roș-albastru, dar asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul și o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Nu știu unde mă duce viața și, poate, în viitor, o să joc la o rivală a Stelei (Academica Clinceni nu este o rivală), repet: asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul și o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Sunt mândru de ceea ce am realizat până acum și sunt și mai mândru pentru ca am făcut milioane de oameni fericiți (pe lângă cei care umpleau stadionul până la refuz).

P.S.
- eu sunt nașul 
- nu am nicio ofertă și nicio promisiune de ofertă de la vreo echipă din prima ligă (dă-mi contactul persoanei cu oferta de la CFR că poate o să am nevoie 😉)

Raul Rusescu la FCSB

Rusescu a evoluat în trei perioade pentru FCSB, 2011-13, 2014-15 și 2018-19, și a devenit unul dintre jucătorii preferați ai fanilor.

  • 42 de goluri marcate în 105 meciuri disputate în Liga 1;
  • 12 goluri în 29 de meciuri jucate în cupele europene;
  • Golgeterul României în sezonul 2012/2013 cu 21 de reușite;
  • 4 trofee câștigate: 2 titluri, Cupa României și Cupa Ligii;
  • Fotbalistul Român al Anului 2012 în Ancheta Gazetei Sporturilor;
  • 2,5 milioane de euro a obținut FCSB în 2013, după transferul la Sevilla.

VIDEO Dezvăluiri incredibile de la FCSB: „MM Stoica a vrut să mă bată”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Loserul perfect » Gigi Becali, distrus de propriile creații! FCSB poate rata un nou titlu după același scenariu

Gigi Becali l-a acuzat pe Raul Rusescu, Ilie Poenaru a răspuns: „Vă spun ceva ce nu știți”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
imgb
imgb  •  18 Mai 2021, 19:37

Bravo Raul, i-ai raspuns elegant pitecantropului !

imgb
imgb  •  18 Mai 2021, 19:36

Bravo Raul, i-ai raspuns elegant *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  13 Mai 2021, 20:34
Postat de parpalache pe 13 Mai 2021, 11:03

Are tot dreptul sa se smiorcaie Rusescu la„indrumatorul”lui!El a „jucat” pentru„Steaua”si cand nu mai era la„Steaua”!Am vazut cu totii„prestatia”lui Rusescu din meciul „Steaua”-Koniaspor(din grupele Europa league-in urma cu 3 ani),cand„Steaua”executa un corner de pe dreapta(pe directia ei de atac),iar Rusescu...Ce a facut Rusescu-care juca la...Koniaspor cica?Pai ce sa faca Rusescu!A facut lucruri invatzate de la„indrumatorul„sau!Adica s-a pus in fata propriului portar-lipit de el-impiedicandu-l... sa iasa la centrare,iar Tamas a cu capul, a deschis scorul!Adica a trantit meciul!Aia a facut!Si vine acum„indrumatorul”sa-l acuze ca de ce n-a facut si la Clinceni tot asa!!!

Puah!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează