FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Raul Rusescu nu l-a iertat pe Gabi Mureşan: ”Dacă el consideră că e normal, atunci avem o problemă”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 15:29

Raul Rusescu a vorbit din nou despre accidentarea pe care a suferit-o în urmă cu trei luni cînd a fost lovit cu cotul în figură de Gabi Mureşan. VIDEO! Atacantul Stelei a suferit un traumatism craniofacial cu fractură de orbită dreaptă şi a avut nevoie de o operaţie extrem de dificilă.
Mijlocaşul lui ASA Tg. Mureş a fost suspendat iniţial 16 etape, însă sancţiunea a fost ştearsă ulterior de Comisia de Recurs.

"Nu vreau să fac din Gabi Mureşan un martir. Îmi doresc să fie pedepsit pentru ceea ce a făcut. Dacă el consideră că a făcut un lucru normal, atunci avem o problemă. Nu-mi doresc să îl acţionez în civil, vreau pe cale sportivă. Eu nu vreau să îl sancţionez pe el, ci gestul său, care nu are ce căuta pe terenul de fotbal.

De aceea am cerut clubului să meargă la TAS. S-au întîmplat lucruri periculoase pentru o carieră sportivă. Nu pot să spun în cuvinte cît de mult m-a speriat. Cel mai mult de suferit a avut familia mea. Gabi Mureşan a încercat să ia legătura cu mine după ce m-a lovit, dar nu eram pregătit atunci", a spus Raul Rusescu.

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (35)
sexilian
sexilian  •  20 Ianuarie 2015, 20:31

ai intrat ca bou in cotul lui mai pufulete.

uzu_buzu_
uzu_buzu_  •  20 Ianuarie 2015, 20:27

cum adica sa actionezi pe cineva in civil pentru un accident pe terenul de fotbal ? ce tampenii tot vorbiti. a fost un fault de rosu si doua etape suspendare. atat si nimic mai mult.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  20 Ianuarie 2015, 20:21

Si acuma vreo 20 de ani de acuma inainte doar asta o sa citim ca un stilist a primit un cot? Pai a avut si Steaua jucatori care dadeau din coate ca sa protejeze mingea, e un joc de contact si la un moment dat au loc si nenorociri. Cate articole a scris Jsp despre coatele lui Radoi, Nesu, Lacatus si lista poate continua.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează