FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 1 MARTIE, DE LA 21:00, ÎN DIRECT LA DIGI1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Război Steaua - Dinamo » Reghe: "Dinamo nu reprezintă nimic pentru noi". Dinamoviştii: "O să-ţi dăm peste nas!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 februarie 2014 17:46

Declaraţiile lui Laurenţiu Reghecampf de la finalul meciului cu U Cluj, scor 2-0, i-au enervat pe dinamovişti.

"Noi nu ne luptăm cu Dinamo la titlu. Ei în momentul de faţă nu reprezintă absolut nimic.

Ar trebui să-şi vadă lungul nasului, noi ne luptăm cu Astra şi Petrolul.

E o diferenţă enormă între ce avem noi la Steaua şi ce au ei la Dinamo, cu tot respectul", a fost cel mai dur pasaj al discursului lui Laurenţiu Reghecampf.

Fostul căpitan al "cîinilor", Giani Kiriţă, a dat replica şi e convins că steliştii ar deveni mai modeşti dacă Dinamo va cîştiga în derby şi în "Ştefan cel Mare" s-ar investi ca la o echipă care are obiectiv titlul.

"Steaua a dominat Dinamo în ultima vreme. Trebuie neapărat ca Dinamo să-şi revină, să-i dea peste nas lui Reghecampf pentru ce a spus.

Reghecampf vorbeşte aşa pentru că a dominat în ultimele meciuri, trebuie un duş rece. Mi-aş dori să dea drumul la robinete. S-a pierdut mult din spiritul lui Dinamo. Educaţia pe care a primit-o generaţia noastră nu mai e. Derby-ul e acum doar în tribune.

Cînd o să-şi revină Dinamo nu o să mai aibă tupeu nici Reghecampf să vorbească, dar dacă tu o ţii din înfrîngeri în înfrîngeri, ce pretenţii să ai?", a spus Giani Kiriţă pentru Dolce Sport.

Steliştii "încălzesc" Ghencea pentru derby-ul cu Dinamo: "Va fi infern!"

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (105)
reddogsv
reddogsv  •  20 Februarie 2014, 08:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tare ca ,,ferul'' e si capul lor! Trist e ca sar sa apere intre ei desi e evident ca sunt analfabeti!

cristi1097
cristi1097  •  20 Februarie 2014, 02:30
Postat de anthony.p pe 19 Februarie 2014, 21:42

el este mărţoaga cu iq 36.

te inseli amice iq lui e 25 . bagati in seama toti batuti de mm ?

demolarii
demolarii  •  20 Februarie 2014, 00:31

Sotul Anei isi arata tinta prin astfel de declaratii. Mahalalele sunt mediul lui, si probabil crasmele de mahala. A prins si el 2 sezoane la Steaua, ca si antrenor, a castigat 2 meciuri mai serioase profitand de munca celor care au adus cca 90% dintre jucatori, impreuna cu managerul si sotia isi tepuiesc patronul, si a reusit sa descopere viitorul Dobrin al fotbalului!!! Pardon doar i-a transferat....pacat. Cred ca a ramas la nivelul aratat la Craiova si Bistrita....

Vezi toate comentariile (105)
Comentează