FOTBAL  »  Superliga  »  ÎMPĂCĂRILE NAŞULUI

Războinicul Mircea Sandu preferă PACEA » S-a împăcat cu Giovanni, cu Popescu şi cu Crăciunescu

Mircea Sandu s-a împăcat în ultimele luni cu trei dintre cei mai mari contestatari: Giovanni Becali, Gică Popescu şi Ion Crăciunescu
Mircea Sandu s-a împăcat în ultimele luni cu trei dintre cei mai mari contestatari: Giovanni Becali, Gică Popescu şi Ion Crăciunescu

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 17:17

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, este recunoscut pentru duritatea cu care reacţionează faţă de cei care îl contestă. Răzbunarea sa a mers pînă acolo încît a obţinut declararea adversarilor drept persona non grata (impresarul Mircea Moise, fostul preşedinte FRF Mircea Pascu, foarte probabil Marian Iancu) şi dezafilierea unor cluburi (Universitatea Craiova). Tocmai de aceea surprind acţiunile sale din ultima perioadă.

Primul semn al schimbării "Naşului" a apărut în primăvară, cînd s-a împăcat cu Giovanni Becali. Persoană cu care a schimbat cuvinte grele. Giovanni a fost zărit în mai multe rînduri la sediul FRF, culmea, cînd Ionuţ Lupescu era plecat. Brusc, Becali a renunţat la contestări, Sandu s-a sfătuit cu el şi chiar l-a făcut praf pe Lucescu junior într-o conferinţă de presă, sperînd într-o demisie pentru a-l instala pe Olăroiu, antrenorul susţinut de verii Becali..

Ulrmătoarea surpriză a venit săptămîna trecută, cînd Gică Popescu a fost propus în Comisia de Disciplină a UEFA pe postul ocupat anii trecut de Lupescu. Da, este vorba despre Gică Popescu, adică rivalul său de acum două campanii la şefia FRF şi una dintre vocile care îl contestau puternic pe Naşu.

Omul care a încercat de două ori să-i ia locul în fruntea FRF. La ultimele alegeri, Gică Popescu nu a mai participat, dar a făcut o conferinţă de presă în care a spus că fotbalul românesc este tras în jos de Sandu şi că adversarul său a anunţat deliberat aşa tîrziu data alegerilor pentru ca adversarii să nu se poată pregăti.

Dacă aceste două războaie nu au avut derapaje extreme, relaţia dintre Mircea Sandu şi Crăciunescu, cel cu care s-a împăcat astăzi, a fost de o virulenţă incredibilă. Numai că în fotbal totul este posibil şi s-a uitat orice duşmănie: Sandu speră să şteargă imaginea celor trei şefi numiţi de el la arbitri şi ajunşi cu cătuşe la DNA, iar Crăciunescu e fericit că revine acolo de unde a fost scos în 2005 de însuşi Sandu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
zadkiel
zadkiel  •  28 Septembrie 2011, 16:43
Postat de amusement pe 27 Septembrie 2011, 18:59

BECALI SPONSORIZEAZA ACEST SITE CU BANI "SPALATI" OBTINUTI DIN AFACERI MURDARE CU CASE DIN PIPERA VANDUTE LA PRETURI DE NIMIC, PE ALUNE. CIOBANUL, CEL MAI NEGRU PERSONAJ DIN ISTORIA CAMPIONATULUI ROMANESC DA SPAGA SUTE DE MII DE EURO ANUAL COMENTATORILOR GSP SI PREZENTATORILOR PENTRU A PRESTA IN FAVOAREA ECHIPEI SECURISTE. TOTI VA STIM, AFARA CU TZIGANII DIN TARA, MARSH INAPOI DE UNDE ITI SUNT ORIGINILE, IN AFRICA, CREZI CA NOI ROMANII VA MAI SUPORTAM? CHIAR SI CEAUSESCU AVEA DE GAND SA VA EXPORTE IN AFRICA, DAR N-A REUSIT DIN CAUZA MAFIOTULUI DE ILIESCU, CARE ERA MANA IN MANA CU BECALI. HUOOOOOOOOOOOO

Vorbeste boanghene frumos! Asa va invata horthistul FIDESZ Arpad Paskany sa vorbiti?! Singurul om din fotbal cara l-a sponsorizat pe Traian Basescu, in campania din 2009 cu o suma astronomica de bani, OFICIAL, nu vorbim de barfe fara acoperire, a fost Arpad PASKANY, care si-a asigurat protectia politica pt ca DNA si DIICOT sa nu intervina in furaciunile ordinare ale clubului CFR Cluj! Asa se explica zecile de penaltiuri obtinute de CFR, fara sa existe contact, golurile din offsite cu galeata si golurile adversarilor regulamentare anulate in stilul marsav al maghiarilor! DE CE NU AU DAT SI ALTII DIN FOTBAL SACI DE BANI LUI TRAIAN BASESCU?? Asa se explica palmaresul ciordelilor ceferiste!

bailesteanul
bailesteanul  •  27 Septembrie 2011, 21:26

S-a inpscat si cu DNA-ul,il asteptam sa revina la DNA in legatura cu U.Craiova

dexx99
dexx99  •  27 Septembrie 2011, 19:29

Nu Hagi, ci mircea sandu este adevaratul "rege" al fotbalului romanesc, pentru ca acest oribil personaj alias Nasu' este singura persoana din tara care detine o functie publica de conducere de mai bine de 20 de ani !!! Acest patibular este efectiv de neclintit de la carma FRF si mai mult ca sigur nu va pleca de acolo decat "cu picioarele inainte", probabil nu inainte de a o lasa pe Raluca drept.... unic mostenitor al functiei !!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează