FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Războiul continuă la Astra! Steaua stă la pîndă » Alexandru Măţel: "Nu semnez din cauza lui Ioan Niculae!" - Dinu Gheorghe: "Are numai fiţe!"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 21:38

Alexandru Măţel a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre situaţia sa la Astra. Fundaşul a explicat că nu mai ia în calcul prelungirea contractului, după ce a fost atacat în presă de Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor.

"Nu cred că o să mai existe vreo discuţie legată de a continua cu cei de la Astra, cît timp au spus că nu mai au nevoie de mine şi că uşa mea s-a închis! Nu ştiu de ce s-a ajuns aici, probabil pentru că nu mi-am prelungit contractul. Probabil, dacă-mi prelungeam contractul, nu eram aici. Din cauza domnului Dinu Gheorghe nu mai doresc să continuu cu acest club.

La viitor mă refer, pentru că un an nu am ce face mai am contract. Au contat foarte mult acele vorbe pentru mine, dar acum nu mai îmi pasă, au trecut.

Din partea mea, nu mai este nici o cale de întoarcere. Eu îmi doresc să plec, dar dacă nu se va putea mă voi pregăti şi atîta tot. Am un program dat de cei din conducerea clubului, pe care-l respect şi pe care îl urmez în fiecare zi", a spus Alexandru Măţel la DigiSport.

"E un fiţos!"
"Vamă" i-a dat imediat replica după ce a văzut în studiol televiziunii interviul acordat de jucătorul Astrei. "Măţel are numai fiţe. În loc să fie recunoscător unui club care a cheltuit cu el peste un milion de euro, el încearcă să devină liber de contract. Agentul lui ne-a trimis contractul pe care şi-l dorea, iar noi nu am modificat nimic. Ar fi devenit cel mai bine plătit jucător de la Astra! În plus, avea o clauză de reziliere derizorie, oricine putea să-l ia", a spus Dinu Gheorghe.

Măţel a fost dorit şi de Steaua în această vară, însă giurgiuvenii au cerut aproape 3 milioane de euro pentru a-l lăsa să plece.

2,5 milioane de euro este cota lui Măţel, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
merace
merace  •  01 August 2014, 12:58

Cum vine asta: "clubul a cheltuit cu el"?! Pai nu era datoria clubului prin contract sa cheltuiasca bani pentru jucatori?!

ohio
ohio  •  23 Iulie 2014, 12:55

Situatia e foarte simpla.Matel nu mai vrea sa joace in sala.Vrea sa joace "afara"!

thedronius
thedronius  •  23 Iulie 2014, 11:10
Postat de unico_biancorossi pe 23 Iulie 2014, 09:52

cred ca acest matzel mai lipseste de la steaua..))

Esti rau. Matel chiar e jucator de care Steaua ar avea nevoie. Nu mai zic de Dinamo, care ar avea nevoie de vreo 11 matzei :)

Vezi toate comentariile (53)
Comentează