FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Războiul Steaua - Astra continuă! Șumudică a dat din nou de probleme » Anunțul făcut de Argăseală

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 15:08

Marius Șumudică a avut cîteva ieșiri necontrolate la conferința de presă de după meciul cu Viitorul, cîștigat de Astra, scor 2-1. Antrenorul a declarat că se așteaptă la "prietenii" în play-off.

Oficialii Stelei au fost deranjați de atitudinea lui Șumudică, așa că au decis să-l reclame pe acesta la Comisia de Disciplină.

"O să explice la Comisia de Disciplină ce a vrut să spună, pentru că noi vrem sa facem plîngere. Am crezut ca lucrurile se liniștesc, am crezut că noi dam un exemplu și nu ieșim să atacăm alte echipe sau să atacăm oameni.

Bag de seamă că încă mai există această reminiscență de atac și, ca atare, tot în mod civilizat, vom apela la Comisia de Disciplină pentru a se putea reglementa această problemă", a spus președintele Stelei, Valeriu Argăseală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (123)
bianconerri
bianconerri  •  09 Noiembrie 2015, 20:30
Postat de Gicu Croitoru pe 09 Noiembrie 2015, 20:17

***

Gicule, eu spun ca trebuie sa masuram de 3(trei) ori si sa taiem 1(una singura) data. De acord?

bianconerri
bianconerri  •  09 Noiembrie 2015, 20:28
Postat de grandetorito pe 09 Noiembrie 2015, 19:53

Daca faci referire la incidentul din urma cu cativa ani, cand Meme a lovit un suporter stelist... nu prea vad legatura cu prezentul. Am fost de acord cu tine ca a fost un gest grosolan lipsist de orice bun simt si omenie... dar daca el nu a fost pedepsit cum trebuie (din ce motive nu stiu), asta nu inseamna ca trebuie sa se procedeze la fel in continuare. Daca un conducator a fost iertat eronat acum 10 ani, niciun alt conducator nu mai trebuie sanctionat?!

Ba da,trebuie pedepsiti toti (si recompensati) dupa fapte si vorbe. Ai spus ceva de ,,omenie'' in comentariul tau. E cumva inradacinat in vocabularul ros-albastru? Un fel de laitmotivul ,,floare albastra'' la Eminescu? Glumeam doar, nu te supara... prea tare...

1573620776237869
Gicu Croitoru  •  09 Noiembrie 2015, 20:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (123)
Comentează