FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Răzvan Burleanu făcut praf de Ioan Niculae: "N-a făcut nimic în viaţa lui! Aştept să fie suspendat"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 19:04

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, îl atacă pe Răzvan Burleanu după ce acesta s-a luat de Istvan Kovacs, care a avut o prestaţie horror la meciul pierdut de Steaua la Tîrgu Mureş, scor 0-1. 

“Sînt curios dacă membrii comisiei se vor autosesiza şi în cazul lui Burleanu. Nici dacă era şeful arbitrilor nu putea face acele afirmaţii. El a luat o decizie pur subiectivă în avantajul Stelei. Burleanu nu a făcut nimic în viaţa lui. Kovacs a făcut greşeli tot timpul.

De ce nu a mai fost vehement şi atunci? Burleanu nu conduce de unul singur Federaţia. Eu am fost suspendat pentru că mi-am spus părerea, aştept ca şi domnul Burleanu să fie suspendat. Să văd atunci cum mai poate conduce Federaţia! Burleanu a declanşat război cu toţi investitorii din fotbal, mai ales cu mine. Habar nu am dacă în viaţa lui a sădit doi pomi. Repercusiuni?

Ce poate să îmi facă? Să mă dea afară din fotbal? Nu-l pot lăsa pe domnul Burleanu să mă jignească, să mă suspende din oficiu! Dacă ne va convinge că noi, investitorii, nu avem ce căuta în fotbal ne vom retrage!

Ne deranjează felul în care vorbeşte cu noi. După ce am spus de Kovacs că a arbitrat şmechereşte m-au atacant, m-au amendat, m-au suspendat, m-au ameninţat că-mi iau puncte”, a spus Niculae la LookTV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
liviuzt
liviuzt  •  29 Octombrie 2014, 12:11
Postat de omar09 pe 28 Octombrie 2014, 21:00

Niculae e unul care baga bani in fotbol ,,, si care il face pe Bulan ASTA SA FIE IN FOTBAL CA SEF,,, Niculae e unul care BAGA bani in fotbalul romanesc si-l face pe Bulan asta sa fie seful futbalului romanesc,,,.Bulan isi depaseste atributiile si se baga peste arbitri,.Pai mai Bulan cine esti tu? ce atributii ai ,, daca vrei sa ramii acolo vezi-ti de gradina ta si nu te baga unde nu-ti fierbe oala.Daca stai in gunoiul ala de capitala nu inseamna ca tu esti presedintele bucurestenilor sau nu?.Ce lingi curul lui Steaua crezi ca asa esti mai credibil?.NICULAE EU SI MULTI DIN OCCIDENT SANT CU TINE ,CA ACOLO SE PETREC LUCRURI TURCHE-

Naiv mai esti.Pai daca baga bani la ce avere are nu mai castiga nimeni nimic in Romania decat Astra Giurgiu.Niculae e un alt hot care a furat de la stat ,de la noi dela tine fraiere cat a putut si poate inca pana il baga astia la puscarie.Chestiune de timp.Tu dai pe gaz triplu decat ar trebui si el a luat gaz pe mai nimic aproape la juma de pret pe cat platim noi consumatorii casnici.Niculae are cateva firme in INSOLVENTA ca sa fenteze taxe si datorii si isi bate joc de salariatii acelor firme are restante de cateva luni la salarii pt acei oameni.Daca baga bani fi sigur ca nu baga sa piarda ,eventual sa ii spele sau sa faca si ceva profit.Nimeni nu investeste sa piarda.

dtdr
dtdr  •  29 Octombrie 2014, 01:03

Nu vorbi cu pacat, ca vezi Ponta ii aduna in puscarie pe toti inaintasii psd , iar tu esti printre cei vizati. Se pare ca nu mai ai mult !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Octombrie 2014, 00:02
Postat de antalmihai pe 28 Octombrie 2014, 21:31

si asa este,nimeni nu a furat ca si tine, ce dreptate ai,sa te vedem la pirnaie !

in acest caz are dreptate.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează