FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Răzvan Burleanu, indignat după scandalul dintre Ganea și o jurnalistă » Ce a anunțat că va face

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 19:25

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a comentat incidentul în care Ganea și o jurnalistă a postului de televiziune Look tv au avut un schimb de replici dure.

"Acest comportament este extrem de regretabil, aștepăm ca Liga să sesizeze Comisia și dacă nu o va face, vom face noi ca Federație imediat", a spus Burleanu la o conferință de presă.

Ionel Ganea a înjurat o jurnalistă la finalul meciului dintre CSMS Iași și FC Voluntari, scor 0-1, iar aceasta a replicat amenințându-l pe tehnicianul ilfovenilor.

Citește și: Scene șocante după Iași - Voluntari! Jigniri și amenințări cu moartea între Ganea și o jurnalistă: "Viorele, nu te mai întorci la București"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Martie 2016, 21:06
Postat de lacatusdinamovistu pe 22 Martie 2016, 20:27

de reghe nu esti indicnat ca la molestat pe directorul sportiv a lui Dinamo llovind-ul ,imbrancindul si aducandui si cuvinte triviale in meciul disputat acum ...reghe are liber de la FRF si LIGA?el cu nevastasa au drepturi?asta sa bata si nevastasa *** la echipa moldovenilor de la zimbru?sau reghe poate sa boicoteze calendarul nationalei ?ARE LIBER DE LA TINE BURLANULE sau de la cercetatul penal Iogulescu?

ca sa intelegi ca esti prost,trebuie totusi sa ti mearga mintea ! hater ,zero barat esti

khal_37
khal_37  •  22 Martie 2016, 21:05
Postat de John Milne pe 22 Martie 2016, 20:00

De sumudica nu esti indignat ?

sumudica e de-al casei...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Martie 2016, 21:05

sumudica si ganea merita exclusi din fotbal ,doi golani e prea putin sa le spui asa

Vezi toate comentariile (6)
Comentează