FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Răzvan Burleanu: "Kovacs a fost oprit de la delegări, va sta etape bune! A fost penalty şi «roşu», sînt dezamăgit de el"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 17:58

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a comentat prestaţia arbitrului Istvan Kovacs la ASA Tîrgu Mureş - Steaua 1-0, anunţînd că acesta va fi oprit de la delegări şi tras la răspundere pentru erorile comise.

"Domnul Argăseală a propus la ca următoarea şedinţă a Comitetului Executiv să fie prezenţi membrii CCA şi să prezinte un raport şi proiectul pe termen mediu şi lung în România.

Despre prestaţia lui Kovacs pot spune că sînt dezamăgit, am urmărit meciul, nu vreau să emit judecăţi de valoare, dar a fost şi penalty, şi cartonaş roşu, lucruri confirmate inclusiv de el într-o discuţie telefonică avută azi. Sînt dezamăgit de el, la fel este şi preşedintele CCA, Kyros Vassaras.

Kovacs era un arbitru de maximă performanţă şi încredere. Am semnat azi că nu sînt de acord să meargă la un amical al selecţionatei Angliei, aşa cum a fost solicitat. Va fi oprit de la delegări, va sta etape bune", a declarat Burleanu.

VIDEO Premieră: GSP dă nota 0 unui arbitru! » Istvan Kovacs a făcut praf meciul ASA Tîrgu Mureş - Steaua 1-0! Iată fazele

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (232)
varanga53
varanga53  •  28 Octombrie 2014, 13:48

Si pentru ca a arbitrat "corect" la Tg.Mures(si nu numai) , Kovacs a fost promovat pe lista FIFA pe locul doi ! C-asa-i in "tenis" !Asa-zisele masuri de pedeapsa sunt praf in ochii fraierilor !

mathed
mathed  •  28 Octombrie 2014, 12:07

Burleanu ai pierdut firul si multi simpatizanti ai tau,esti egal cu M Sandu.

florar
florar  •  28 Octombrie 2014, 11:07
Postat de codrutz_18_2007 pe 28 Octombrie 2014, 10:15

Anul trecut, dupa 12 etape, cate s-au jucat si in prezent, Steaua era cea mai avantajata echipa: avea 9 greseli pro si doar una contra. In acest an, intr-un interval similar de timp, campioana este ultima intr-un top al gafelor de arbitraj, cu o singura eroare pro si 6 contra.

De unde naiba daca numai la ultimul meci au fost 7 greseli grave?

Vezi toate comentariile (232)
Comentează