FOTBAL  »  Superliga  »  A FOST IERTAT

Răzvan Lucescu a cîştigat "războiul" cu Dinamo » Memoriul "cîinilor" a fost respins de comisii

Memoriul dinamoviştilor împotriva lui Răzvan a fost respins
Memoriul dinamoviştilor împotriva lui Răzvan a fost respins

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 20:30

Comisia de Disciplină a respins memoriul depus de Dinamo împotriva lui Răzvan Lucescu. Dinamoviştii s-au supărat rău pe Lucescu jr după ce au văzut imaginile surprinse de camerele Digi Sport în pauza meciului cu Rapid, cînd antrenorul a strigat către arbitrul Sebastian Colţescu: "Vreţi să-i faceţi campioni p-ăştia, care sînt ruşinea Europei?"

"Cîinii" au decis să ceară la comisii sancţionarea antrenorului de 42 de ani, dar iniţiativa alb-roşiilor n-a avut succes.

Totuşi, derby-ul cu Dinamo, încheiat la egalitate, 0-0, n-a fost fără urmări pentru Răzvan Lucescu. Trimis în tribună de Colţescu, tehnicianul Rapidului a ispăşit două etape de suspendare.

Citeşte AICI cum a explicat Răzvan conflictul cu Sebastian Colţescu: "Am vrut să-l şochez pe Colţescu"

 

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (28)
extassy
extassy  •  07 Octombrie 2011, 22:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

E o mioara infecta care se da mare " RAPIDist " ....ce sa le ceri stelistilor ? Nu prea ai ce ...

sangerica
sangerica  •  06 Octombrie 2011, 14:57
Postat de flo_ax pe 06 Octombrie 2011, 01:00

nu ma exprim legat de calitatile de antrenor a lui Lucescu jr, dar nu ma dumiresc cu ce a mintit/gresit cand a spus ca Dinamo e rusinea Europei? An de an, sistematic, isi bate joc de coeficient, nu inteleg de ce se mai inscrie in competitie, doar ca sa saboteze fotbalul romanesc?

de care coficienti mah isi bate joc dinamo retadule de aia care ia adunat rapid in ultimi 5 ani adica 0 sau de aia ai stelei care sunt 1 punct in 4 ani ?::) uiate si u o data pe clasamentul coeficientilor in europa al echipelor romanesti pe purma sa vorbesti... Apropo domnul razvan nu dinamo este rusinea europi mah cioar prosata ce esti rusine europei sunteti voi ca ne faceti re ras pe unde mergeti ciori infecte ..rusine ai fost u cand ai condus romania si am reusit performanta sa luam bataie de la toti ...

aldo_m
aldo_m  •  06 Octombrie 2011, 13:23

romul asa a socat o tara intreaga cu selectia aiurea la nationala coman ,surdu ,roman si mara ,tanarul mara cu astia vroia romul sa califice nationala ,un frustrat asa va ramane toata viata ca n-a fost in stare sa califice nationala

Vezi toate comentariile (28)
Comentează