FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 1-1

Răzvan Lucescu: "Am fi meritat să cîştigăm, au egalat la singura noastră greşeală"

Răzvan Lucescu a urmărit jocul din tribună, fiind suspendat
Răzvan Lucescu a urmărit jocul din tribună, fiind suspendat

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2011 00:17

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, consideră că gruparea din Giuleşti ar fi meritat să iasă învingătoare din derby-ul cu CFR, scor final 1-1.

"Cred că a fost un meci tare, între două echipe bune de tot. Am fi meritat să cîştigăm, am avut şi ultima ocazie în minutul 85, cînd a scăpat singur cu portarul Nicolae Grigore.

Am dominat, ei au venit peste noi în finalul primei reprize. Am avut ocazie prin Teixeira în repriza secundă, la singura noastră greşeală din actul secund au egalat.

Au contat absenţele lui Alexa, Herea şi Romeo Surdu, jucători importanţi într-un astfel de meci. Este bine să ai la dispoziţie cît mai multe variante. Am improvizat în partea a doua, dar am cîştigat prin urcarea lui Burcă în linia de mijloc", a spus Răzvan Lucescu la "Fanatik Show", pe DigiSport 1.

CITEŞTE AICI CRONICA MECIULUI RAPID - CFR CLUJ 1-1, SCRISĂ DE CĂTĂLIN ŢEPELIN!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
vera_rapid
vera_rapid  •  25 Septembrie 2011, 22:08

razvanel...tu ce meci ai vazut, in care meritam sa castigam??? Dupa ce CFR-ul a egalat, nici nu am vazut pic de vointa la jucatorii nostri de a reintra in avantaj. Jucam economicos, saracacios, indolent....ne multumim intotdeanua sa batem la 1 gol distanta. Asa nu avem nici o sansa la campionat. unde e mentalitatea de invingatori? unde e spectacolul fotbalistic din Giulesti? Il avem doar in tribune. Adevarul e ca, in momentul actual, cu jucatori ca Sburlea, Apostol, Nicolae Grigore, Burca, Surdu....nu avem nici o sansa la campionat.

robyg
robyg  •  25 Septembrie 2011, 21:33

na clar; cand orice echipa din Ardeal incepe sa aiba ceva rezultate, devine bozgor. bravo ma, dati afara din liga I Timisoara, Bistrita, Oradea, ba chiar si Craiova; sa fie numai Chiajna, Mioveni, Urziceni, Bragadiru, Moreni, etc cu echipele bucurestene, asa veti avea sanse sa va faceti jocurile. apoi campioana noastra merituoasa, Dinamo de ex., o ia original de la un Knattspyrnufelag sau un 17 Nentori. da'rumani de-ai nostri sa fie, c-asa ii place luihardstuffrealm :)))))

robyg
robyg  •  25 Septembrie 2011, 21:23

eu nu-mi amintesc sa se fi intamplat vreodata in istorie ca asta sa nu fi meritat sa castige, indiferent ca joaca Rapid cu CFR in campionat, Rapid cu Steaua in semifinalele UEFA, sau nationala cu Belarus sau Bosnia. Intodeauna echipa lui joaca mult mai bine, domina meciul, adversarii sunt pe nicaieri, blablabla, blablabla, samd. ar trebui schimbat regulamentele; invingatorul sa nu se decida dupa goluri, ci sa-si dea asta cu parerea cine i s-a parut mai bun :))) cat de penibil poti sa fii ???? :))) desigur, e ceva genetic; nici pe taica-su nu l-am auzit sa recunoasca vreodata ca ar fi fost invins pe merit de cineva (Steaua de ex ) :))))))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează