LIGA 1  ·  RECURSUL ÎN CAZUL VARGA - BĂLAN SE JUDECĂ AZI

Răzvan Lucescu avertizează: "Există riscul ca Varga să se piardă"

Joi, 22 Aprilie 2010

Selecţionerul Răzvan Lucescu a vorbit la Contraatac, pe GSP TV, despre scandalul în care sînt implicaţi Dacian Varga şi Tibi Bălan, care nu pot evolua de la începutul returului din cauza unor probleme legate de legitimarea lor la Rapid.

"Există riscul ca Varga să se piardă şi să nu mai aibă acelaşi randament pe care îl avea înainte de acest episod nefericit. Pentru echipa naţională este bine ca jucătorii pe care îi avem sub observaţie să evolueze cît mai mult.

Sigur, totul depinde şi de caracterul pe care îl are fiecare fotbalist în parte, nu avem cum să generalizăm în nici o privinţă. Nu cunosc foarte bine detaliile acestei cauze, însă pentru reprezentativă ar fi indicat ca băieţii să poată evolua. Mi se pare oarecum aiurea că transferul a fost făcut prin intermediul unei grupări din liga a 4-a, de ce nu s-a făcut cu o săptămînă înainte pentru a nu exista nici un fel de dubiu?", a spus Răzvan Lucescu.Dezvăluirea rușinoasă făcută de Lucian Viziru despre Tania Budi, fosta lui iubită: 'soția mea poate să vă confirme'

Libertatea

Comentarii (3)

 •  22 Aprilie 2010, 22:40

Si, vor plati ceva adevaratii vinovati - Siman si Copos????? Nu, va deconta doar Varga!!! Si Balan!!! Si fotbalul nostru!!!

 •  22 Aprilie 2010, 22:29

razvane ai zis o vb mare, Mi se pare oarecum aiurea că transferul a fost făcut prin intermediul unei grupări din liga a 4-a, de ce nu s-a făcut cu o săptămînă înainte pentru a nu exista nici un fel de dubiu?" o vb mare de la un om cu respect compimente domnule razvan aveti o misiune grea la NATIONALA va doresc succes , Rapid o gresit si nu rapid este lamijloc este siman cu Ionut Lupescu care o facut jocu asta ! Hai Romania Hai Rapid Hai Timisoara ! succes rapid 1-0 ar fi normal dar

 •  22 Aprilie 2010, 20:32

atunci inseamna ca o sa trebuiasca sa cauti un inlocuitor pentru Varga.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Fotbal, Liga 2

Metaloglobus - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:15 Handbal F, Liga Campionilor

Team Esbjerg - Perla Lublin

Digi 2, Telekom 2
16:30 Fotbal, Liga 2

Turis Turnu Măgurele - Universitatea Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Handbal M

PSG - Flensburg-Handewitt

Digi 4
19:00 Formula 1, Cursa

Marele Premiu al Braziliei

Digi 2, Telekom 1
20:00 Tenis, ATP

Turneul Campionilor

Digi 1
20:00 Handbal M

Kadetten - Orlen Wisla Plock

Digi 4
22:30 Baschet, NBA

Sacramento - Boston

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1