LIGA 1  ·  RECURSUL ÎN CAZUL VARGA - BĂLAN SE JUDECĂ AZI

Răzvan Lucescu avertizează: "Există riscul ca Varga să se piardă"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2010 00:00

Selecţionerul Răzvan Lucescu a vorbit la Contraatac, pe GSP TV, despre scandalul în care sînt implicaţi Dacian Varga şi Tibi Bălan, care nu pot evolua de la începutul returului din cauza unor probleme legate de legitimarea lor la Rapid.

"Există riscul ca Varga să se piardă şi să nu mai aibă acelaşi randament pe care îl avea înainte de acest episod nefericit. Pentru echipa naţională este bine ca jucătorii pe care îi avem sub observaţie să evolueze cît mai mult.

Sigur, totul depinde şi de caracterul pe care îl are fiecare fotbalist în parte, nu avem cum să generalizăm în nici o privinţă. Nu cunosc foarte bine detaliile acestei cauze, însă pentru reprezentativă ar fi indicat ca băieţii să poată evolua. Mi se pare oarecum aiurea că transferul a fost făcut prin intermediul unei grupări din liga a 4-a, de ce nu s-a făcut cu o săptămînă înainte pentru a nu exista nici un fel de dubiu?", a spus Răzvan Lucescu.Locul periculos de unde GARANTAT iei COVID-19. Ce activități e bine să eviți ca să nu te infectezi
Libertatea
Comentarii (3)
 •  22 Aprilie 2010, 22:40

Si, vor plati ceva adevaratii vinovati - Siman si Copos????? Nu, va deconta doar Varga!!! Si Balan!!! Si fotbalul nostru!!!

 •  22 Aprilie 2010, 22:29

razvane ai zis o vb mare, Mi se pare oarecum aiurea că transferul a fost făcut prin intermediul unei grupări din liga a 4-a, de ce nu s-a făcut cu o săptămînă înainte pentru a nu exista nici un fel de dubiu?" o vb mare de la un om cu respect compimente domnule razvan aveti o misiune grea la NATIONALA va doresc succes , Rapid o gresit si nu rapid este lamijloc este siman cu Ionut Lupescu care o facut jocu asta ! Hai Romania Hai Rapid Hai Timisoara ! succes rapid 1-0 ar fi normal dar

 •  22 Aprilie 2010, 20:32

atunci inseamna ca o sa trebuiasca sa cauti un inlocuitor pentru Varga.

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1