FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Răzvan Lucescu mulţumit de egalul cu Steaua: "Egalul avantajează Rapidul, nu Dinamo"

Răzvan Lucescu mulţumit de egalul cu Steaua:
Răzvan Lucescu mulţumit de egalul cu Steaua: "Egalul avantajează Rapidul, nu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 22:59

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, este mulţumit de egalul obţinut în faţa Stelei (0-0) pe National Arena, luînd în considerare faptul că au fost echipa mai bună după eliminarea lui Ezequias.

"A fost o primă repriză care ne-a aparţinut în totalitate. Am jucat bine, am controlat jocul şi cîteva oportunităţi pe care nu le-am fructificat, permiţîndu-i Stelei să revină. Odată cu prima ambuscată de pe teren a trebuit să facem şi primele două schimbări.

După eliminarea lui Ezequias, în inferioritate numerică, am fost echipa care mai puternică. Este un rezultat pozitiv pentru Rapid în lupta împotriva unei echipe cu care ne luptăm la locurile fruntaşe. Egalul o ajută pe Rapid, nu pe Dinamo, pentru că noi continuă seria bună de rezultate.

Singurul semn de întrebare pe care îl am este de ce s-a dat un singur cartonaş roşu unui jucător de la Rapid cînd au fost mai mulţi pumni daţi acolo", a declarat Răzvan Lucescu în direct la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
uclujnapoca
uclujnapoca  •  25 Octombrie 2011, 12:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ASTIA CREDEAU CA LA RAPID O SA FIE ZEU!!! AU UITAT CE A FACUT CU NATIONALA SI CUM NE-A "CALIFICAT"!!! ORICUM PROSTII RAMAN PROSTI SI GROPARII ZIGANI :)

ovidiuzaharia
ovidiuzaharia  •  24 Octombrie 2011, 23:50

Rapidul ar trebui sa inceapa toate meciurile cu Texeira si Sburlea titulari. De Rui nu mai spun. Au creat niste faze de le-au curs balele stelistilor de la stadion. Suporterii Rapidului raman cei mai tari din Romania. 3000 de rapidisti au fost peste 35.000 de stelisti in seara asta. Steaua nu are decat o galerie de 5000 de oameni care nu stiu sa cante decat Scooter...

spivak
spivak  •  24 Octombrie 2011, 23:29

De ce eşti la Ploieşti, Şumi ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează