FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - RAPID, SÎMBĂTĂ, 20:20, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Răzvan Lucescu promite spectacol cu U Cluj: "Vreau determinare totală!"

Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului
Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 iulie 2011 13:58

Rapid are parte de un început de sezon extrem de dificil. După meciul cu Vaslui, cîştigat cu 3-0, elevii lui Răzvan Lucescu vor da piept cu o altă echipă cu pretenţii europene, U Cluj, formaţie care s-a impus în prima etapă a sezonului la Mioveni, scor 1-0.

Tehnicianul Rapidului, Răzvan Lucescu, şi-a avertizat jucătorii înaintea disputei de la Mediaş că jocul va fi unul extrem de greu şi le-a transmis că aşteaptă impicare totală din partea fiecăruia. Totodată, le-a promis fanilor că partida cu U Cluj va fi extrem de spectaculoasă.

"Forma arătată, investiţiile şi entuziasmul celor de la U Cluj ne fac să vorbim despre al doilea joc al nostru de mare importanţă. Va fi spectacol, un meci tare între două echipe în formă. Respectăm adversarul dar sîntem pregătiţi să ne impunem jocul şi să luăm cele 3 puncte. Vreau determinare totală de la jucătorii mei. Am absolut toţi jucătorii valizi şi ăsta e un lucru mare pentru orice antrenor", a spus Răzvan Lucescu.

Fostul selecţioner s-a referit şi la situaţia lui Rui Duarte, care, deşi a revenit la echipă cu numai o săptămînă înainte de startul sezonului, a intrat titular împotriva Vasluiului.

"Sigur că jucătorii nu au ce învăţa de la Rui Duarte, mai ales din lipsa lui de la pregătire. Dar Duarte e un fotbalist de mare valoare, care are o calitate de la mama lui de a se recupera rapid fizic, de a recupera perioada de pregătire pierdută", a explicat Răzvan la conferinţa de presă.

Meciul U Cluj - Rapid se va disputa sîmbătă, de la ora 20:20, pe stadionul din Mediaş. Partida va fi transmisă în direct de Antena 1 şi GSPTV şi liveVIDEO pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
george207
george207  •  30 Iulie 2011, 01:24

bate U 2 1

uclujnapoca
uclujnapoca  •  29 Iulie 2011, 02:42

o spun cu durere dar cred ca ne vor da o lectie de fotbal rapidistii ... :-| poate se trezeste si walter si schimba in bine echipa!!! dar sincer sper sa ma insel si sa le dam noi o lectie de fotbal... :-" cam greu :P -> HAIDE "U"NIVERSITATEA!!!!

danyrapidistu21
danyrapidistu21  •  29 Iulie 2011, 00:42

mioara la aceasta stire ai stricat-o cu "il vrei la steaua?"...sugeo intens

Vezi toate comentariile (11)
Comentează