FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răzvan: "Nu renunţ!" » Suporterii: "Preferăm Rapidul lui Şumudică"

Răzvan ține de scaun
Răzvan ține de scaun

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 23:44

Răzvan Lucescu a anunţat în această seară că nu se pune problema să renunţe la postul de antrenor al Rapidului în acest moment, chiar dacă galeria i-a cerut demisia la partida cu Ceahlăul (1-2).

"Ce treabă am eu cu suporterii?! Nu e prima dată cînd trec prin astfel de momente şi consider că e o mare greşeală să se ajungă la o astfel de atmosferă atunci cînd campionatul este echilibrat şi echipa are şanse la primul loc. În perioada în care am mai fost la Rapid nu am văzut echipa să fie contestată în timpul partidelor, poate la final.

Mă gîndesc în continuare că trebuie să-mi fac treaba. Dacă s-ar fi pus problema unei demiteri, aş fi vorbit cu domnul Copos şi aş fi renunţat dacă mi s-ar fi cerut, dar eu nu vreau asta. Primii care suferim sîntem noi, echipa, nu suporterii.

Nu aveam voie să pierdem nici cu Chiajna, nici cu Ceahlăul. Cu Concordia trebuia să obţinem cel puţin un egal, iar la jocul de pe teren propriu, cu Ceahlăul trebuia să câştigăm, după cele 7 mari ocazii, irosite foarte uşor", a declarat în această seară Răzvan Lucescu la Dolce Sport.

Rezultate foarte echilibrate în sondajul GSP în care suporterii rapidişti au fost invitaţi să răspundă la întrebarea: "Crezi că Răzvan Lucescu ar trebui să plece de la Rapid?":

DA, ar fi un şoc pozitiv pentru Rapid 51%
NU, el are capacitatea de a redresa situaţia 49%
Total voturi: 2744

Iată cum s-a votat şi într-un alt sondaj adresat fanilor giuleşteni lansat pe site-ul GSP.ro după ce Şumudică a declarat: "E adevărat că Rapidul cu Şumudică antrenor era mai spectaculos, avea mai multe ocazii şi marca mai multe goluri". Suporterii îi dau dreptate fostului antrenor al echipei.

Ce preferi?

Actualul Rapid, cu Răzvan pe bancă 27%
Rapidul de pe vremea lui Şumudică 73%
Total voturi: 7131

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
spivak
spivak  •  24 Martie 2012, 12:38

Boală lungă, moarte sigură. Mucinho nu trebuia adus iar în Giuleşti. Ciorba reîncălzită n-are niciun haz. Valabil şi pentru Hizo, Dinu Gheorghe, Zotta etc.

puiulamiba
puiulamiba  •  24 Martie 2012, 12:17

să ai jucători ca Bozovici - Deac, Duarte - Roman, şi să nu permiţi fundaşilor laterali să urce pe benzi... mare prostie să joace Rapidul la "posesie" când are cam cea mai mare viteză pe margini... UN PROST!!!

mihaisc
mihaisc  •  24 Martie 2012, 12:04

Nici la nationala n-a demonstrat ca este antrenor. Se lauda cu locul 3 , daca nu avea arbitraje mai mult decat favorabile , era la mijlocul clasamentului.Sa-i pupe mana lui Zota . Este nevoie de un Rapid puternic , nu facut pe arbitraje.Ne mintim singuri. N-am vazut o schema care sa reuseasca in jocul Rapidului.Nu am vazut un stil de joc ofensiv , creativ .Se bazeaza numai pe sclipirile individuale ale jucatorilor , gen Pancu. Acest lucru s-a vazut si la nationala. Numai pe noroc si arbitrii nu ai cum sa cresti . Sumudica este antrenor , pune suflet in munca lui .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează