FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răzvan visează la cupele europene: "Mi-aş dori încă un «sfert românesc» în Europa League"

Razvan Lucescu şi Nicolae Grigore
Razvan Lucescu şi Nicolae Grigore

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 12:50

Răzvan Lucescu a dezvăluit unul din obiectivele sale în noul mandat la Rapid.

Revenit în Giuleşti după o pauză de patru ani, fostul selecţioner se gîndeşte numai la sfertul de Cupă UEFA pierdut în faţa Stelei, în 2006. Tehnicianul alb-vişiniilor speră să repete performanţa de atunci şi spune că visează la un nou duel cu o echipă românească în fazele de final ale cupelor europene.

"Tot timpul mă gîndesc la acele meciuri cu Steaua din Cupa UEFA. Mi-aş dori încă un «sfert românesc» în Europa League", a spus Lucescu ieri, la finalul meciului amical cu Kharpatî Lvov, pierdut de echipa giuleşteană cu 2-1.

Sfertul de finală dintre Steaua şi Rapid din Cupa UEFA a fost cea mai mare performanţă pentru giuleşteni în Cupele Europene. Steaua s-a calificat atunci în semifinală după 1-1 în deplasare şi 0-0 pe teren propriu, dar a fost eliminată apoi în semifinale de Middlesborough.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rapidist67
rapidist67  •  24 Iunie 2011, 15:16

25 iunie 1923 In zi, in noapte, departe si totusi mereu aproape, dincolo de rezultate seci si patroni obtuzi, doar pentru cei care stiu sa iubeasca neconditionat, se aude atit de melodios "glasul rotilor de tren!" LA MULTI ANI TUTUROR RAPIDISTILOR SI RAPIDISTELOR DIN TOATA LUMEA !!!

peter_rapid
peter_rapid  •  24 Iunie 2011, 14:16

I LOVE YOU BORO

superstar20
superstar20  •  24 Iunie 2011, 14:02

Ar fi frumos.... Au fost niste emotii si niste clipe frumoase,mereu imi aduc aminte cu placere de acea perioada.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close