FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Reacția CFR-ului după dezvăluirea făcută de Gazeta Sporturilor: "E un antrenor foarte bun, riguros"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 11:19

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Edward Iordănescu va fi antrenorul celor de la CFR Cluj după ce Dan Petrescu va pleca în China.

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre situația de la Cluj și a confirmat negocierile cu Edward Iordănescu.

"Este posibil ca Edi să fie noul antrenor. Este un tehnician foarte bun, riguros. Are valoare.  Dar oficial nu se poate face nimic. Încă nu am reziliat contractul cu Dan Petrescu. El este încă în vacanță și va veni în câteva zile. Ne voi întâlni și ne va zice ce a decis. Dacă pleacă, va trebui să reziliem contractul. Noi încă nu putem semna cu niciun antrenor.

Noi am mai schimbat antrenori. Nu moare nimeni din asta. Vom alege foarte bine pentru a continua pe drumul început.  Noi avem o listă de transferuri gata făcută. Sunt jucători pe placul oricărui antrenor. Sunt jucători buni", a declarat Iuliu Mureșan la TV Digi Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sibelius
sibelius  •  04 Iunie 2018, 15:30
Postat de Andrei Dorin pe 04 Iunie 2018, 15:16

Nu conteazã ce antrenor are Cfr.La echipa de azi , primul meci internaţional oficial , va fi si ultimul . Nu vor arbitra Avram-Colţescu,-Kovacs sau internaţionalul medic din Arad

Sa nu exageram...joaca minim 4 meciuri. Eliminarea din preliminariile UCL-i trimite in preliminariile E.L.

960317577335949
Andrei Dorin  •  04 Iunie 2018, 15:16

Nu conteazã ce antrenor are Cfr.La echipa de azi , primul meci internaţional oficial , va fi si ultimul . Nu vor arbitra Avram-Colţescu,-Kovacs sau internaţionalul medic din Arad

Vezi toate comentariile (2)
Comentează