FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacția ciudată a lui Florentin Petre: "Patrick mi-a spus: «Sunt caracter și nu pot să mă dau la o parte de lângă colegii mei»"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 17:16

Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea și Patrick Petre au fost trimiși la echipa a doua a lui Dinamo și astăzi s-au antrenat la Berceni alături de echipa secundă a clubului.

"Sunt nişte lucruri care se întâmplă frecvent în fotbal. Au greşit. Asta nu se poate face când reprezinţi naţionala în orice turneu amical sau oficial.S-a făcut foarte mult caz pe acest subiect. Sunt copii. Eu am văzut fotbalişti mai mari şi mai bine pregătiţi care au greşit.

El mi-a zis «sunt jucător de echipă. Sunt caracter şi nu pot să mă dau la o parte de lângă colegii mei. Am intrat toţi în hora şi mergem mai departe»", a comentat Petre, conform TV Digi Sport.

Cei trei fotbaliști alături de Vlad Olteanu de la Sepsi Sf. Gheorghe au fost trimiși acasă din cantonamentul naționalei U21 după ce au consumat băuturi alcoolice în avionul ce-i transportau în Marbella.

Citește și: Nedelcearu nu se dezminte » A sfidat conducerea dinamovistă prin ultima fotografie postată

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
795676453913186
Ioan Bradu  •  27 Martie 2017, 11:28

Se face prea mult tam,tam cu o bauta de jucatori. Este viata lor si le dau doar un exemplu de dinamovisti care au abordat diferit viata de fotbalist :Mutu si Lucescu. Fara alte cometarii !

983732924972315
Soos Vilmos  •  25 Martie 2017, 14:01

Oare cit mai trebuie sa citim tot felul de *** despre acest *** ratacit in fotbal ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  25 Martie 2017, 11:52

Florentine , NU asa se face educatie *** !!! Altfel peste cateva luni maxim un an vei regreta ,dar va fi prea tarziu !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează