FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

Reacţia lui Marius Şumudică după suspendarea de patru etape: "Şeful Comisiei nu ştia unde să mă încadreze! Am rămas perplex. Este prea mult"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 11:04

Marius Şumudică a primit patru partide de suspendare, două pentru declaraţiile făcute decizia luată de LPF cu privire la jucătorii extracomunitari şi două pentru eliminarea de la meciul cu Astra, şi a fost penalizat sportiv cu 11.300 de lei.

După aflarea pedepsei, Marius Şumudică a comentat decizia Comisiei de Disciplină.

"Cînd am fost la Comisie, şeful acesteia, mi-a zis ca el nu a vazut absolut nimic şi că nu ştie la ce să mă încadreze. Eu am rămas perplex. Mi-a zis «dacă te-aş încadra la bruscare, trebuie să-ţi dau 10 etape, dar tu n-ai bruscat, nu e absolut nici o violenţă».

Eu am plecat de acolo liniştit, crezînd că totul este bine. Aveam o bănuială că o să imi dea o etapă sau două, pentru că poate am ieşit din spatiul tehnic. Dar patru etape şi 115 milioane e prea mult. Vreau să văd şi eu motivarea şi să văd ce cale de atac am", a spus Şumudică la DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sas08
sas08  •  26 Februarie 2015, 12:58

Amenzile se dau dupa un punctaj anume?

21lva
21lva  •  26 Februarie 2015, 12:42

Trebuia sa te incadreze la categoria Reghe - cocalar infect.

willsonraul
willsonraul  •  26 Februarie 2015, 12:30
Postat de antreprenor pe 26 Februarie 2015, 12:09

ar trebui sa intre dna-ul pe fir sa vada unde se duc respectiv unde s-au dus pana acuma aceste uriase amende date de comisii,in ultimii 10 ani cred ca s-au strans milioane de euro,in special pe spatele galeriei rapidului si a petrolului,faceti domnilor ziaristi o investigatie si vedeti unde se duc banii astia? la centrele de juniori si copii care nu exista?

Buna idee . Cred ca toti se intreaba asta , desi rapsunsul il cam stim .Si pana sa ancheteze cineva ,astia ajung prea bostogi sa mai poata fi trasi la raspundere.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close