FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reacție acidă după Derby de România: "Groaznic! Nu mă mai uit la așa ceva! Dinamo e o echipă slabă"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 16:05

Fostul mare atacant al Stelei, Marcel Răducanu, critică evoluția Stelei și a lui Dinamo din Derby de România (scor 1-1). Acesta a supărat din cauza fostei sale echipe, de la care avea așteptări mai mari.

"Ne fluiera tot stadionul dacă noi jucam așa. Acum dacă bate unul un aut bine sau intră prin alunecare îl aplaudă toată lumea.

Groaznic meciul, nu mă mai uit la meciuri de genul ăsta. Sunt supărat în primul rând pe Steaua, ăia mai mult s-au apărat, au dat mingea aiurea. Dinamo n-a jucat nimic, e o echipă slabă.

Ceea ce a făcut Gigi e tipic românesc. La fel ce fac și antrenorii. Să își vadă de treaba lor. Ce-i interesează pe ei cum se îmbracă unul sau celălalt. E circ!

Ca să facă ceva în Ligă trebuie să schimbe 11 jucători, să facă o echipă. Cu trupa asta e foarte greu. Le trebuie jucători noi. Nu faci așa ușor în Ligă. M-aș bucura să se califice.

Dar ce facem acolo? Trebuie să arătăm că știm fotbal. Astra joacă cel mai bine, joacă un fotbal mai frumos, mai modern", a zis Marcel Răducanu la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
chris_bu67
chris_bu67  •  12 Aprilie 2016, 16:30
Postat de ares123 pe 11 Aprilie 2016, 18:19

Ati batut o data cu 3-1 si acum a devenit clasic...hahalerelor.

Taci *** că vorbești prostii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  11 Aprilie 2016, 18:19
Postat de zecs93 pe 11 Aprilie 2016, 17:56

Daca Dinamo a jucat slab cum de se face ca a marcat 2 goluri dar sa terminat 1-1 iar echipa lui prea slavita nu a reusit sa marcheze impotriva unui lot adus liber de contract, mama-mama si ce campioni mai erati la ironii inainte de meci, ca ne dati de la 3 in sus, daca bou de rotariu si cu nedelcearu ar fi marcat la ocaziile alea, iara le serveam fcspistilor nessu 3 in 1 clasic :)))

Ati batut o data cu 3-1 si acum a devenit clasic...hahalerelor.

potera
potera  •  11 Aprilie 2016, 18:11
Postat de lapusneanul pe 11 Aprilie 2016, 17:39

sase, vine potera:)...sase meciuri s-au jucat in play-off....sase, din care fecesebeul a fost ajutata in PATRU ....sase, mai citeste statistica...sase, nu bate campii...

Este exct invers. Dar imi bat gura degeaba, voi nu recunoasteti nici greselile de ieri,

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close