FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Reacție neaşteptată a lui Andrei Ivan după ce Gigi Becali a anunțat megatransferul de peste 2 milioane de euro

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 22:00

Deși Gigi Becali a anunțat transferul ca și făcut, atacantul nu are de gînd să părăsească CS U Craiova pentru o altă echipă din Liga 1. Jucătorul visează încă la un transfer în străinătate după ce s-a scris despre Espanyol în ultima perioadă

"Nu este timpul să merg la Steaua. Eu vreau să joc în străinătate. Ăsta e visul meu. Dacă nu se realizează nimic, rămîn la Craiova lîngă colegii mei.

Chiar nu știu nimic despre negocierile dintre domnul Rotaru și domnul Becali. Repet, nu merg în altă parte în țară", a zis Andrei Ivan pentru GSP.RO.

Ce a zis Sorin Paraschiv

"Deocamdată nu a ajuns la Steaua, vom vedea ce se va întîmpla. Normal că pentru el ar fi un pas în faţă. Steaua e o rampă de lansare pentru orice jucător şi ştiu asta din propria experienţă. Mîine vom discuta mai multe", a declarat Sorin Paraschiv la Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (256)
1174268819249837
Georgescu Liviu  •  27 Ianuarie 2016, 15:48
Postat de bimbi79 pe 27 Ianuarie 2016, 09:08

Daca-l va lua pe Ivan se va dovedi o noua teapa pt Becali. Ivan este o petrada, a fost umflat cu pompa. Nu are nici un fel de valoare, este o nulitate absoluta.

Ce acri sunt strugurii !!!

cris4co
cris4co  •  27 Ianuarie 2016, 14:16

reactia lui este una foarte fireasca, logica si...asteptata.

laurkro
laurkro  •  27 Ianuarie 2016, 12:30

Nu e prost. Decat sa isi arate la Steaua adevarata valoare si sa nu se mai transfere nicaieri dupa aceea, pentru ca nimeni nu l-ar mai vrea, prefera sa se transfere in strainatate, sa ia niste bani. Asa, ramane cu mai multi bani chiar daca moare speranta, cel mai plauzibil lucru sa se intample.

Vezi toate comentariile (256)
Comentează