FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali după declarațiile venite de la MApN: "Ei zic că la Steaua e un prost care are bani și care trebuie muls! Poate mă supăr și plec de la echipă"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 11:37

Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, e convins că Steaua și MApN vor ajunge în cele din urmă la un consens în ceea ce privește stadionul, baza de pregătire, dar și sigla. Vezi detalii.

Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat ultimele declarații și spune că cei de la MApN vor să profite de averea lui și de investițiile făcute de el.

"Cei de la MApN vorbesc despre clasa fotbal, dar eu am clasa fotbal de la Steaua. La fotbal vin mii de suporteri și de acolo vin banii. Eu așa am înțeles.

Te crucești și nu știi ce să mai zici. La Dinamo, la Rapid și în alte orașe se pot face stadioane din bani publici, dar la Steaua nu se poate. Ei spun că la Steaua este un prost, care are bani, și pe care vor să îl hingherească și să îl mulgă. Eu vă spun că nu sunt prost și nici nu mă voi lăsa muls.

Cei de la Armată să zică mulțumesc că au un prost ca Becali, care a luat echipa în 2003, când nu se vorbea despre Steaua și despre cupele europene. Eu am adus 200 de milioane de euro din transferuri de jucători și prezența în cupele europene și am plătit taxe de 50 de milioane de euro. Ce mai vreți de la mine?

Poate mă supăr și plec la altă echipă. Las Steaua și ajunge stadionul în paragină. Distrugeți cel mai important brand din România. De ce nu produceți voi ceva? Vreți ca Becali să producă și după aceea să luați tot. Spuneți că Becali aduce prejudiciu", a spus Becali la televiziunea sportro.

Citește și: Lovitură dură primită de MApN » Evaluatorul mărcii Steaua a fost arestat pentru fapte de corupție

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
bakunin
bakunin  •  22 Martie 2016, 11:30
Postat de mariuss72 pe 21 Martie 2016, 14:37

Bai ***, eu nu am si nu am avut alt cont pe site-ul asta, si postez aici de vreo sapte ani. Abia fac fata cu contul asta *** ca tine :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  21 Martie 2016, 16:13
Postat de 7mai1986 pe 21 Martie 2016, 14:06

Pr00stea,arata-mi si mie in fotbalul romanesc ,un patron care a investit mai mult decat jiji.Sau tu esti angajat,doar pt ca esti pr00st!?Tu nu vezi ca in fotbalul romanesc este singurul partron care a platit bani grei pt jucatori.A platit 2,5 mil de dolari pt Dayro Moreno,a platit 1,8 mil euro pt Tanase,1,5 mil euro pt costea.Cati patroni au investit macar un sfert din cat a investit el.Si la cat de pr00stan esti ma mir ca nu-ti bubuie capul.Din actuala echipa a Stelei iti zic 3 jucatori produs 100 % al clubului Steaua.Filip,Tosca si Cojocaru.Apropo acum astept sa o bagi pe aia cu ip-ul cu randoom ,sau cu mai stiu eu cine.

si atunci ce treaba are asta cu banii din domeniul public? a investit..? foarte bine....! a luat castigul din:..bilete,banii de la uefa,din televizari,vanzari de jucatori,publicitate etc! ptr ce sa ia bani din domeniul public?

mariuss72
mariuss72  •  21 Martie 2016, 14:37
Postat de 7mai1986 pe 21 Martie 2016, 14:30

Aaa si asta este ultima oara cand iti mai raspund pr00stea.Nu are rost sa imi pierd timpul cu clonatii,unul care are vreo 2-3 conturi pe aici,dintre care unul este baba yaga.Pe unul te dai intelijent(dar pr00st) iar pe altul injuri de mama focului.Asa ca nu pot sa-ti urez ,chinuri groaznice,uitandu-te cum Staua castiga al 4-lea titlu consecutiv.***-0 adanc !

Bai ***, eu nu am si nu am avut alt cont pe site-ul asta, si postez aici de vreo sapte ani. Abia fac fata cu contul asta *** ca tine :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează