FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Galeria FCSB sare în apărarea lui Iordănescu și amenință: „Gigi Becali să înceteze! Poate urma jihadul”

Peluza Nord Steaua
Foto: GSP
Peluza Nord Steaua Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 10:36 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 11:12

Ultrașii din Peluza Nord, galeria care susține FCSB, au reacționat prompt după ce finanțatorul Gigi Becali l-a criticat public pe antrenorul Edi Iordănescu din cauza jocului prestat de roș-albaștrii.

Viitorul din ce în ce mai nesigur al lui Edi Iordănescu la FCSB i-a făcut pe suporterii roș-albaștrilor să ia atitudine. Ei au trimis un mesaj de susținere pentru tehnician.

„Edi Iordănescu va fi susţinut necondiţionat şi dacă, «Doamne, fereşte!», se întâmplă ceva, nu mai văd niciun alt antrenor la Steaua. Sper ca Gigi să nu mai iasă la tv, pentru că atunci poate apărea jihadul. 

Noi susţinem performanţa, nu vrem spectacol. Nu ne interesează spectacolul, vrem titlul, vrem Cupa. Edi este dezamăgit, dar din această poveste poate ieşi mai puternic”, a declarat Gheorghe Mustață, liderul de galerie al roș-albaștrilor, la Radio Sport 1.

Declarația lui Becali de la care a pornit scandalul

Totul a pornit de la declarația dată în urmă cu două zile de finanțatorul FCSB în urma victoriei cu CS Mioveni, a 6-a consecutivă a roș-albaștrilor în mandatul lui Edi.

„E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba! Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia. 

Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut până acum, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali.

Am trecut peste un moment foarte greu, dar vor urma altele cel puțin la fel de grele. Ce trebuie să înțeleagă lumea, este că problema mare nu o reprezintă doar absențele de la un anumit joc , sau faptul că de când am venit la echipă am avut probleme imense și continue cu jucători accidentati și covid, ci ca procesul de pregătire este dat peste cap total. 

Am avut doar 13-14 jucători la antrenament în foarte multe momente, fapt ce ne afectează toată metodica de lucru, iar acum cu covidul avem 12-13 jucători care nu se antrenează cu săptamanile și toate aceste lucruri ne afectează puternic. După o pauză de 2 sapt, ai nevoie de cel puțin 2-3 saptămâni să te repui pe picioare, iar jocurile și adversarii nu te așteaptă.
-Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Ioan Ovidiu Sabău: „Nu m-ar mira ca Iordănescu să plece de la FCSB”

Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani), fostul mare internațional, este de părere că prin ultimele ieșiri în spațiul public patronul FCSB ar încerca de fapt să-l forțeze pe Edi Iordănescu să plece de la echipă, lucru pe care fostul mijlocaș îl vede foarte probabil.

„Probabil că Edi s-a gândit că au avut o înţelegere, aşteptările erau altele: «se pare că nu sunt la nivelul aşteptărilor tale şi plec». Nu m-ar mira să plece, pentru că se ţine de cuvânt în astfel de situaţii. Trebuie să discute cu Gigi, pentru că aşa au stabilit, până într-o zi din săptămână, după meciuri, despre situaţia echipei, şi aşa mai departe. 

Când dai nişte declaraţii şi ai idee de ce se poate întâmpla... poate asta vrea Gigi să se întâmple. «Vreau să scap de tine!». Sigur, jocul FCSB-ului nu e cum trebuie să fie. 

Sunt alte aşteptări, dar sunt multe probleme, au fost probleme medicale, jucătorii stau două-trei săpătămâni după ce sunt infectaţi cu COVID-19. E nevoie şi de mai mult de o lună pentru un jucător să revină la un nivel optim”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Look Sport.

Mihai Stoica și Ion Crăciunescu, „confruntare” pe fazele de arbitraj din FCSB - CS Mioveni! Cine a fost de fapt dezavantajată și unde s-au contrazis

Fentează FCSB regulamentul ca să ia 1,5 milioane de euro? » Planul lui Becali, dat peste cap de FRF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
talpaiadului
talpaiadului  •  20 Octombrie 2021, 01:17

Ia uite unde erau ***... Ii vrei la CSA? :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lupu68
lupu68  •  19 Octombrie 2021, 15:12

@GSP: Lasati-ne, bai, in pace, ati innebunit de tot? Chiar nu mai putem trai decat daca ne dati voi avizul? Mai bine invatati ceva simplu: sa SCRIETI. Uitati-va la sinteza din fata articolului, cum ati scris ca *** certati grav cu limba romana: "ros-albastrii"???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andreidim2001
andreidim2001  •  19 Octombrie 2021, 14:09
Postat de bando_ pe 19 Octombrie 2021, 11:37

Iordănescu chiar a avut o rugăminte la presa/televiziuni sa înceteze prin a inventa sămânță de scandal pana când acesta o sa revină din nou pe banca FCSB'ului și în fata microfoanelor la declarații. Dar după cum se vede, chiar nu ai cu cine! Chiar m-aș bucura ca odată revenit, Iordănescu sa numai fie dispus și deschis la interviurile cu presa.

Tu chiar crezi in *** si in tot ceea ce spui :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează