FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacție vehementă a unui fost campion cu Dinamo: "Rednic e vinovat!" » Cine ar rezolva haosul: "Cu el, echipa nu are în situația asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 10:55

Cristi Munteanu, fost campion cu Dinamo, a vorbit despre situația roș-albă și a criticat deciziile luate de antrenorul Mircea Rednic.

"Eu cred că Dinamo nu are garanția că prinde play-off-ul. Se aduc jucători liberi de contract, care nu sunt pregătiți. Nu cred în acești jucători. Le trebuie 3 săptămâni sau o lună ca să intre în ritmul dorit de Rednic. Sunt cam rezervat. Mi-aș dori ca Dinamo să fie în play-off, dar sunt realist.

Eu cred că Rednic s-a pripit când l-a dat afară pe Grozav. Conducerea nu-l dădea afară dacă nu avea acceptul lui Rednic. Nu poți renunța la un jucător pentru că a ratat un penalty. Pentru înfrângerea din Cupă, Rednic este vinovat, din punctul meu de vedere. Nu poți da vina pe jucători. La experiența și valoarea lui Rednic, nici dacă băga echipa a doua nu trebuia să piardă cu un club din Liga a 3-a. Nu poți acuza jucătorii", a declarat Cristi Munteanu la TV Pro X.

Cristi Munteanu: "Prunea ar rezolva multe probleme"

Fostul portar a vorbit și despre problemele de la conducerea lui Dinamo și susține că echipa are nevoie de un președinte.

"Greșelile sunt ale celor care conduc și care iau decizii. Dinamo nu are voie să stea fără președinte. Un om ca Prunea ar rezolva multe probleme. Dinamo nu mai era în situația asta. David este președintele Consiliului de Administrație, dar trebuie un om care să gestioneze vestiarul, care să gestioneze această situație. Dacă Dinamo avea un om de fotbal în conducere, nu ajungea așa.

David, dacă intră în vestiar, e respectat, dar trebuie să știi să vorbești cu jucătorii. Trebuie un conducător care să vină din vestiar, care să știe ce să le spună fotbaliștilor și antrenorilor, să știe ce să le ceară. Dinamo de vreo doi ani plătește tribut faptului că nu are președinte", a adăugat Cristi Munteanu.

Citește și: Dinamo vrea să profite de arma secretă cu FCSB! El face legea în Derby de când se știe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  08 Noiembrie 2018, 16:26

Ca sa fim sinceri,in cele 2-3 meciuri pe care le-a jucat, Grozav nu a demonstrat ca este deasupra celorlalti,in materie de fotbal,asa ca nu cred ca ajuta cu mare lucru echipa. La 11 m a vrut sa demonstreze ca are clasa,dar a iesit taman invers!

dogred10
dogred10  •  08 Noiembrie 2018, 15:11

Lasa bah Muntene, ca si tu ai fost conducator de fotbal la Otelul Galati si ai vazut ce sa ales ..... nu vad ce ii supara pe toti ca e Rednic de toate in clubu Dinamo, cu Rednic vom renaste si vom intra din nou in cursele pentru castigarea titlului, o sa vedeti, dar pentru asta, nu trebuie sa se bage nimeni peste el si sa i se faca poftele, sa fie lasat sa-si creioneze lotu dorit. Babicu mai bine ar vedea de permisu ala suspendat de politie.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  08 Noiembrie 2018, 14:43

Sărăcuț cu duhul, Cristinel!Iar îşi dă cu părerea când nu a înțeles despre ce e vorba în propoziție!Rednic a zis cu subiect şi predicat că l-a deranjat foarte tare că Gicu Grozav nu a avut măcar bunul simț să-şi ceară scuze în vestiar, băieților!Din cauza asta nu a intervenit pe lângă conducere ca el să rămână la Dinamo!După ce bați un penalty în halul ăla să nu ai minimum de bunsimț şi să-ți ceri scuze...cam la ce să te aştepți????

Vezi toate comentariile (7)
Comentează