FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Rebecca Prodan, fiica cea mare a Anamariei, a devenit numărul 1 la Hermannstadt » Este cea mai tânără conducătoare de club din Liga 1!

Anamaria Prodan alături de fiica sa, Rebecca // sursă foto: Instagram @ anamariaprodanreghecampf +5   FOTO
Anamaria Prodan alături de fiica sa, Rebecca // sursă foto: Instagram @ anamariaprodanreghecampf

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 20:12

Anamaria Prodan a oferit primele declarații după ce a devenit membru în consiliul de administrație de la FC Hermannstadt. Agentul se va implica financiar la formația din Sibiu, în timp ce fiica sa, Rebecca, va fi conducătoarea în acte.

Agentul a dezvăluit faptul că fiica sa cea mare, Rebecca Dumitrescu Prodan (21 de ani) va fi numărul 1 în conducerea clubului: „Fata mea cea mare este numărul 1, eu o ajut pe ea. Ea este cea mai tânără conducătoare din Liga 1, la 21 de ani”, a spus soția lui Laurențiu Reghecampf în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

+1 FOTO
  • sursă foto: Instagram @ rbccadp

Rebecca Prodan lucrează ca model, stabilindu-se în Milano în urmă cu 3 ani, unde a decis să studieze. Recent, fiica Anamariei a participat la Paris Fashion Week.

Lăsând clubul pe mâinile fiicei sale, Anamaria va continua să se ocupe de impresariat, având planuri mari de viitor: „Meseria mea va rămâne neatinsă, asta îmi place să fac. Am jucători de vândut, cariere de construit”.

„Eu îmi doresc foarte tare ca echipa asta să se lupte în primele 6 din România. Eu am intrat să fac performanță, îmi doresc foarte tare să se întâmple lucrul ăsta. Echipa o să fie foarte ok, nu o să ducă lipsă de nimic”, a mai declarat Anamaria, care a mărturisit că acțiunile sunt acum împărțite în mod egal cu Claudiu Rotar.

Citește mai multe știri despre Hermannstadt:

Primele mutări făcute la Hermannstadt după semnarea actelor cu Anamaria Prodan

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
enigmaticul
enigmaticul  •  04 Iunie 2020, 19:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  04 Iunie 2020, 15:28

Mai terminati odata cu rasuflata asta !! Faceti atata valva pentru o investitie de 2-3 sute de mii de euro de zici ca ar fi cumparat pe Juventus !! Chiar sunteti penibili !!

248002075842661
Constantin Paris  •  04 Iunie 2020, 12:40

Cocalara arata groaznic si Reghe=papagal Fata e OK dar departe de model la Paris unde trebuie sa fie snur Probabil ca dau spaga sa fie si ea prin zona Nu are tangenta nici cu model si nici cu patronat

Vezi toate comentariile (33)
Comentează