FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

FOTO Fiica Anamariei Prodan devine finanțatoare în Liga 1 și nu îl iartă pe Laurențiu Reghecampf: „Când vom fi adversari? Sper să mai fie la echipă până atunci”

Rebecca (dreapta imaginii), alături de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și fiul antrenorului +18   FOTO
Rebecca (dreapta imaginii), alături de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și fiul antrenorului

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 22:12 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 10:26

Rebecca Dumitrescu Prodan (22 de ani), fiica impresarei Anamaria Prodan, va fi finanțatoare în acte la Academica Clinceni și a transmis mai multe mesaje în direcția lui Laurențiu Reghecampf, tatăl vitreg. 

Anamaria Prodan revine în fotbalul românesc. A declarat că va investi la Academica Clinceni, ultima clasată din Liga 1. Va face acest lucru prin intermediul fiicei sale, Rebecca. Fotomodelul în vârstă de 23 de ani a vorbit despre planurile pe termen scurt. 

Anamaria Prodan, acuzații grave în direcția lui Reghecampf: „Milioane de euro au dispărut din cont! Știți ce dosar am găsit?”
DIVORȚ
Anamaria Prodan, acuzații grave în direcția lui Reghecampf: „Milioane de euro au dispărut din cont! Știți ce dosar am găsit?”

„Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători de calitate. Mama mă va ajuta, la fel ca ceilalți parteneri, să construim ceva perfect. E o situație dificilă acum, dar trebuie să salvăm echipa”, a spus Rebecca Dumitrescu Prodan, potrivit portalului Transfery.info.

+14 FOTO

Rebbeca Prodan, pregătită de duelul cu Laurențiu Reghecampf

Academica Clinceni și CS Universitatea Craiova vor fi adversare în runda cu numărul 27 din Liga 1, un meci programat în a doua jumătate a lunii februarie. 

Întrebată despre cum va trăi acea partidă, Rebecca a spus; „Când vom fi adversari? Cel mai bun să câștige. Sper să mai fie la echipă până atunci. Domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre”.

VIDEO Clip video incendiar cu Anamaria Prodan: „Costumul ăsta de baie e nou”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Se răzgândește Mititelu? » Probleme la negocieri: Nicolo Napoli condiționează semnarea contractului cu FCU Craiova!

OFICIAL Dinamo a transferat căpitanul unei adversare din Liga 1! Iuliu Mureșan: „M-a impresionat caracterul lui”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
paolo19
paolo19  •  06 Ianuarie 2022, 04:23

Familie de manelisti.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  05 Ianuarie 2022, 20:17

De ce o numitai pe aceasta tanara Prodan ?? Numele ei real este Dumitrescu !! Chiar maica-sa spunea ca niciodata nu a figurat in acte cu numele de Prodan !!

117850983907825
Mircea Ordean  •  05 Ianuarie 2022, 16:00

E foarte posibil ca tinerei sa ii fi plăcut de tatăl ei vitreg. În rest, nu cred ca face o treabă, preluind clișeele maica-sii, a la "soarele familiei noastre".

Vezi toate comentariile (20)
Comentează