FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 0-1

Record negativ: Selymes a fost demis pentru a treia oară în acest campionat!

Tibor Selymes nu va mai antrena Astra şi de anul viitor
Tibor Selymes nu va mai antrena Astra şi de anul viitor

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2011 19:47

Astra a pierdut pe teren propriu cu CFR Cluj, iar după acest meci ardelenii au urcat pe primul loc. Înfrîngerea a fost decisivă şi pentru Tibor Selymes, care va fi înlocuit în pauza de iarnă, aşa cum a anunţat preşedintele Astrei, Petre Buduru.

"Selymes va rămîne în cadrul clubului, dar în iarnă vom aduce un alt antrenor. Aşa am hotărît.

Jocul echipei nu ne mulţumeşte, trebuie să găsim soluţii. Ne trebuie un antrenor care să sudeze acest lot, pentru că lotul este unul bun", a declarat Petre Buduru la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Tibor Selymes a fost început campionatul pe banca Astrei, dar a fost demis după primele două etape şi înlocuit cu Marius Şumudică. A mers să antreneze la Tîrgu Mureş, dar a fost demis şi de acolo, după o lună. Tot el a venit ca antrenor după ce Şumi s-a certat cu patronul Niculae şi a plecat la FC Braşov.

Astra a pierdut cu CFR Cluj, 0-1, gol marcat de italianul Piccolo.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  17 Decembrie 2011, 21:54

Recordul nu-i aparţine lui Selymes, ci patronilor de cluburi care, demiţându-l, cred că un antrenor de fotbal e un soi de prestidigitator* care face hocus-pocus şi, gata, echipa joacă fotbal precum Barcelona! Nota bene: "prestidigitator" semnifică "magician", nicidecum "prestator la Digi"! :))

porumboiul
porumboiul  •  17 Decembrie 2011, 21:19

JOACA TEATRU ASTIA, PARCA VAD CA IL ADUCE INAPOI IAR SECURISTUL DE NICULAE!

cristopherr_ct
cristopherr_ct  •  17 Decembrie 2011, 20:25

pacat de lotul pe cre il are cfr .....cred ca pot castiga campionatulsi fara ajutorul asta constan/ta al arbitrilor ! ORICUM AU INCEPUT SA FIE CAM DUBIOASE GRESELILE ASTEA DE ARBITRAJ N/UMAI IN/ FAVOARE CFR-ULUI !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează