FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic a dezvăluit salariul unui jucător de la Dinamo și a ieșit din nou la atac: "Au venit nepregătiți și nu s-a făcut un antrenament separat! Antrenorul nu a vrut"

Naser Aliji Foto: fcdinamo.ro
Naser Aliji Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 13:46

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre transferul fundașului stânga albanez Naser Aliji, 24 de ani, și i-a atacat pe unul dintre foștii antrenori, Florin Bratu.

"Aliji are un salariu de 4.000 de euro pe lună, cu posibilitatea de crește din iarnă. A jucat în națională și sper să revină acolo. Avem informații foarte bune despre el. L-am văzut dornic să joace și să se antreneze.

Nu știu când va juca și dacă va fi apt pentru meciul cu FCSB (n.r. duminică, 11 noiembrie, ora 21:00 ). Nu vreau să comit greșelile făcute de alții. Au venit jucători nepregătiți și nu s-a făcut un antrenament separat cu ei. Nu că nu a vrut preparatorul, ci nu a dorit antrenorul. Asta mi-au spus colaboratorii", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Vezi AICI ce a spus Mircea Rednic despre pregătirea fizică a jucătorilor de la Dinamo

  • Aliji, care are și cetățenie elvețiană, era liber de contract după ce în vară s-a despărțit de italienii de la Virtus Entella. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern. Aliji a jucat în naționalele de juniori ale Elveției și are 11 meciuri pentru naționala de seniori a Albaniei.

42 de meciuri
are Aliji pentru FC Basel, marcând 1 gol

400.000 €este cota lui Aliji, potrivit transfermarkt

Citește și: Rednic anunță noi transferuri la Dinamo: "Azi vin doi și mâine semnează" » Ce mutări pregătește în iarnă + dezvăluire despre plecări

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
kwd2015
kwd2015  •  04 Noiembrie 2018, 17:38
Postat de ana_moura pe 04 Noiembrie 2018, 17:09

Sa speram ca vin si victoriile. Le-am cam uitat....

14 ani de succese continue, campionat castigat anul, nu inseamna nimic pentru tine? esti ***, *** ***! acum incepi sa il *** si tu pe *** in *** la fiecare comentariu, ca restul dinamovistilor, si ne lamurim si de tine cu crucile tale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ana_moura
ana_moura  •  04 Noiembrie 2018, 17:10
Postat de dinamo100 pe 04 Noiembrie 2018, 17:09

Rednic se dovedeste pe zi ce trece tot mai josnic, mai murdar. Unde e lipsa de caracter, degeaba pricepere. Rednic se va scufunda un propriile mizerii pe care le prolifereaza. Pacat de el, ca era un antrenor bun.

Precis esti fc5bist! Vad metodele ciobanuilui in neuronul tau mascat in dinamovist. Lasaa-neee, lasaa-neee....!!

ana_moura
ana_moura  •  04 Noiembrie 2018, 17:09

Sa speram ca vin si victoriile. Le-am cam uitat....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează