FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rednic: "Am oferta"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2007 00:00

- Domnule Rednic, e adevarat ca ati vazut meciul Rapid-Farul impreuna cu George Copos?
- Nu, e o prostie. Eu am fost la Urziceni-Poli Iasi si am facut destul de mult pe drum, pina la Bucuresti, nici n-aveam cum sa ma intilnesc cu domnul Copos. In plus, am vorbit la telefon si dumnealui era la Eforie, deci nu puteam sa ne vedem.

- Dar v-a propus postul de antrenor?
- Da, asta e adevarat, mi-a facut o oferta si o sa mai discutam in privinta ei.

- Care sint conditiile in care ati accepta sa reveniti in Giulesti?
- Vreau liniste! Asta e principala conditie pe care o pun, iar domnul Copos trebuie sa-si rezolve intii problemele cu fostul antrenor. Vreau sa beneficiez de o atmosfera in care sa-mi pot face meseria. Miercuri se va sti suta la suta raspunsul meu la propunerea Rapidului.

- Ati plecat de la Dinamo dupa ce s-a spus ca ati fost motivat de Gigi Becali in meciul cu CFR Cluj, din sezonul trecut. Credeti ca v-ar putea afecta din nou acel episod?
- Nu ma intereseaza povestea cu banii de la Becali! Eu am bani si nu-mi patez imaginea pentru citeva zeci de mii, doar nu sint nebun! Am afaceri si chiar zilele astea am facut niste tranzactii din care am cistigat doua milioane de euro! Nu ma patez pentru bani!


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează