FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 1-0

Rednic anunță încă două transferuri, un vîrf și un fundaș stînga » Îi face portretul atacantului: "E din Franța și va intra titular"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iulie 2015 23:23

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo,  a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dorin Rotariu, după succesul cu CS U Craiova, scor 1-0.

”Rotariu era cam singura soluție pentru noi în atac. Mă așteptam să ne chinuim, pentru că e greu să joci fără atacant. Am stat mai bine pregătiți fizic în repriza a doua, dar s-a văzut că n-am avut meciuri în picioare. Mi se pare că am arătat puțin pentru un joc acasă, dar sînt mulțumit de cele 3 puncte", a spus Mircea Rednic la DolceSport.

Tehnicianul a dezvăluit că Dinamo va mai efectua încă două transferuri în următoarea săptămînă: ”Mă bucur că Harlem Gnohere a semnat, mai aducem un atacant și un fundaș stînga. S-a văzut că am suferit fără un atacant adevărat. Vine un atacant din Franța, are 29 de ani, el e pregătit să fie titular”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Iulie 2015, 11:40

crezi ca un desen ar avea sanse mai mari? :)...serios acum, daca respectivii sunt inca minori mai au o sansa, poate le vine mintea la cap si se maturizeaza. Daca totusi au trecut de o anumita varsta s-ar putea sa fie cauze pierdute. Nu-mi imaginez cum poate cineva trecut de 20-22 de ani care isi petrece timpul injurand si jignind pe internet si traind prin rezultatele unei echipe ca steaua/dinamo etc. sa se mai trezeasca la realitate...Pacat ca sunt asa de multi. Apoi ne mira statisticile ca 1 din 4 tineri romani nu lucreaza si tara o ia pe urma greciei...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Iulie 2015, 11:21

...pentru dinamo_fan era mesajul...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Iulie 2015, 11:16

Nu stiu daca modalitatea ta de a explica aceste lucruri, este in capacitatea lor de intelegere ! Mai ai vreo varianta mai simpla ?!! Am impresia ca unii au vazut un stadion doar la televizor si cred ca cine injura mai tare si mai urat , aia sunt cei mai tari suporteri !

Vezi toate comentariile (54)
Comentează