FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic, criticat după ce l-a pus căpitan pe Vojnovici :"E o greșeală! Nu știe ce înseamnă Dinamo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iulie 2015 12:45

Marius Niculae, fost jucător la Dinamo, critică decizia lui Rednic de a-l numi căpitan pe Alioșa Vojnovici.

"Nu mi se pare normal ca Vojnovici să fie căpitan, pentru că este un jucător transferat în această vară și nu-l cunoștea nimeni.

Din punctul meu de vedere s-a făcut o greșeală. La Dinamo mai sînt Matei sau Nedelcearu, care meritau să fie căpitani. Acest străin nu cred că știe ce înseamnă Dinamo. El a jucat unde a jucat, iar Dinamo e o echipă mare", a spus Niculae potrivit DigiSport.

Alioșa Vojnovici a fost numit căpitan la Dinamo după ce Alexe a plecat în Turcia, iar primul meci la care a purtat banderola a fost cel cu CSU Craiova, 1-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (110)
caius_cosades
caius_cosades  •  24 Iulie 2015, 21:30

Marius Nicolae, un guru al fotbalului, in general si al fotbalului dinamovist in special; ca mai toata lumea e si el om si trebuie sa-si faca publice parerile despre cine ar trebui sa fie ori nu capitan la Dinamo iar Mazeta Sporturilor da fuga sa se adape la izvorul intelepciunii celui (supra)numit odat' Sageata; altceva n-aveti a scrie? bag sama ca nu si cared ca nici nu va duce capu' :))

1592554174323549
Flondor Mihai  •  24 Iulie 2015, 20:50

NICULAE EL A INTELES MAI REPEDE SPIRITUL LUI DINAMO DECAT A INTEWLES TAMAS SPRITUL ASA CA AVEM MARE NEVOIE ACUM DE JUCATORI CU STAREA LUI DE MORALITATE ASA CA VEZI POATE E VREO PETRECERE CU LAUTARI SI TREBUIE SA DANSEZI PE UNDEVA FOOOORTTTZAAA DINAMOOOO. BVOOOO ALIOSAAAA

triple.core.hd
triple.core.hd  •  24 Iulie 2015, 18:06

Nu e o greseala. Lotul e nou, jucatorii autohtoni sunt fie muuult prea tineri (Nedelcearu), fie complet lipsiti de abilitati de lider (Matei) pentru a fi capitani. Cei mai mult jucatori sunt noi, Vojnovici are si calitati de lider (din cate se aude si la cum se prezinta public), e un jucator determiant, agresiv, joaca pe un post cheie la mijloc, post ce reclama responsabilitate si decanul de varsta. Din declaratii s-a simtit ca vestiarul il respecta - asta fiind cel mai relevant aspect. E cea mai buna alegere in acest context. Vicecapitanul si al treilea capitan sunt problematici. Nici acolo nu-i vad pe Matei sau Nedelcearu, nici pe Lazar (mai ales ca a fost si apoi a avut tensiuni cu conducerea, fiind si exclus o vreme, ceea ce subrezeste autoritatea). Andrei Marc si Steliano Filip ar putea fi, dar cred ca Cerniauskas e mai 'competente' decat Filip. Deci Marc vicecapitan si Cernia - a treia optiune.

Vezi toate comentariile (110)
Comentează