FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 0-0

Rednic e muțumit cu 0-0, dar își "urechează" un fotbalist » Pe ce jucător a pus ochii, ce zice de prelungire

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 22:47

Mircea Rednic se mulțumește cu remiza de pe terenul celor de la Pandurii, scor 0-0. Antrenorul "câinilor" a pus ochii pe Mihai Răduț și nu ascunde că și-l dorește din vară la Dinamo. 

"Trebuie să fim mulțumiți cu acest rezultat având în vedere că am jucat și la mijlocul săptămânii cu Steaua și cu un om mai puțin 20 de minute. Avem și vreo șase ore pe poponeață, pe drum. Ne-am apărat foarte bine, nici ei n-au avut ocazii, nici noi n-am avut ocazii. Nu-i ușor în 10 oameni.

Luptăm pentru fiecare meci. Pandurii joacă la Steaua, noi la Astra. Mai sunt două meciuri și vrem maximum de puncte. Suporterii nu ne cer să ne dăm la o parte, ei vor doar să batem Steaua. Cine a lansat aceste lucruri a spus o minciună. Eu vreau să bat Astra, pentru că așa am șanse la locul 3. 

Speranța moare ultima cu privire la cupele europene. E păcat, dar așa ne place nouă să mai cheltuim bani și acolo, așa și cu Arena Națională s-au pierdut sute de mii de euro, așa și acum.  

Pandurii are jucători foarte buni, stăm la cotitură, nu vorbesc acum, după urmatoarele două meciuri discutăm. Pe Răduț îl apreciez foarte mult, mi-aș dori un jucător ca el la mine în echipă", a zis Rednic la Digi. 

...despre cartonașul roșu al lui Kortzorg: "Următoarea schimbare era a lui. Nu înțeleg de ce a făcut acel fault. La experiența lui nu avea voie să facă așa ceva. Trebuie să fim mai atenți". 

...despre prelungire: "Cred că saptămâna asta semnez! Să vedem. Toate bune și frumoase până la semnatură", a zis Rednic la Dolce.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
valyomanyd
valyomanyd  •  25 Aprilie 2016, 02:27
Postat de mixmax pe 24 Aprilie 2016, 23:47

bey corditza nr 1 nu te-ai saturat sa *** aiurea non-stop? Cu astra o sa stai capritza la fel ca restul neablatitzelor tale nu pt. ca iti cer cei 300 de *** ci pt. ca asa iti este obiceiul de blatist umil...

minimax, cati ati foat cu echipa nasului ? Putin peste 2.000 ? Bine ca nu doare prostia !Erai amendat in fiecare zi pentru tulburarea linistii publice ! :)

valyomanyd
valyomanyd  •  25 Aprilie 2016, 02:23
Postat de zecs93 pe 25 Aprilie 2016, 01:22

Cu Radut,Hamed Kone sau Zoubir + 2 fundasi laterali si inca un varf putem face lucruri frumoase la anu !!!

Iar ai inceput sa faci transferuri ? Stai lin, comisionul tau e ZERO ! :)))

samertx
samertx  •  25 Aprilie 2016, 01:24
Postat de vladutz13 pe 25 Aprilie 2016, 00:09

Pai normal ca e multumit, ca nu are absolut nicio miza!!! S-a vazut foarte clar pe teren, Pandurii au alergat in disperare dupa o victorie, pentru ca pentru ei insemna o participare in Champions League. De-asta nu e normal sa avem echipe insolvente in Liga 1, sau hai, macar in play-off...

N-ai nicio treabă?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează