FOTBAL  »  Superliga  »  FC VIITORUL - DINAMO 1-1

Rednic e nemulțumit de comportamentul jucătorilor pe care-i vrea: "Ne înțelegem la bani și apoi dispar!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2015 20:47

Mircea Rednic consideră că echipa sa a controlat meciul cu Viitorul, 1-1, și le transmite un mesaj șefilor din Ștefan cel Mare în privința transferurilor.

"Nu vorbesc de arbitraj. Prima repriză a fost echilibrată. Poate că nu ne-am creat ocazii din cauza căldurii. În a doua parte am fost surprinși și am început cum nu se poate mai prost. Viitorul a avut o posesie în fața careului, dar n-a controlat meciul. Noi am avut ocaziile mari prin Petre.

Noi am pregătit meciul cu Rotariu vîrf, dar s-a simțit rău. Are o răceală. A trebuit să fac mai multe mutări înainte de meci. Ați văzut «Bizonul» (n.r. Gnohere) nostru că a cîștigat 5 dueluri din 6. Patrick are calități, se pregătește foarte bine. Mă bucur că a intrat cu tupeu în meci", a spus Mircea Rednic la Dolcesport.

"Trebuie neapărat să luăm un atacant. Ne înțelegem la bani cu ei, dar peste o săptămînă dispar. Se interesează, sună în România, află că nu se plătesc salariile și nu mai vin!" Mircea Rednic despre transferuri

"Nu e o grupă ușoară, cîteodată nu e un avantaj să fii cap de serie. Sîntem printre favoriți, dar o grupă grea. Șanse sînt, jucători avem, antrenori avem. Și la Dinamo! E nevoie de răbdare și timp, vreau mai mult de la cei despre care se spune că sînt talentați dar încă nu o arată" Mircea Rednic despre grupa României în preliminariile CM 2018, cu Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia și Kazahstan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
bianconerri
bianconerri  •  26 Iulie 2015, 20:29
Postat de John Milne pe 25 Iulie 2015, 23:02

Nu vine nimeni la tepari . FC *** este rusinea Romaniei si jucatorii cu capu' pe umeri stiu asta .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  26 Iulie 2015, 08:46

CE SA FACI MIRCEA , TOATA LUMEA E STRAMBA ....!!!! :))))))) CE JOACA DINAMO : APROAPE NIMIC ...!!!! CE S-A VAZUT LA OVIDIU : CERNIAUSCAS - VALABIL : FEUSI - FOARTE BUN ; MARC - BUN ; MEVLIA -FOARTE BUN (MAI BUN CA BUNOZA , ARE O VITEZA IN PLUS); FAI - UTIL , INSA LOCUL LUI E MAI SUS SI PE DREAPTA (TREBUIE VALORIFICATA VITEZA LUI); NEDELCEARU - EXCELENT, VA DEVENI UN MARE FOTBALIST; IONUT SERBAN - POTENTIAL FANTASTIC; VOINOVICI - UTIL , INSA DOAR LA MIJLOC SAU IN APARARE , IN ATAC E ZERO; STELIANO FILIP - UN MARE FIGURANT CARE SE PARE E MAI BUN PE FIFA ....!!! TREBUIE GASITA ALTA SOLUTIE PE STANGA; MATEI - UN LOSER ABSOLUT; HARLEM - PARCA E FRATE CU FARNOLE , ZERO ABSOLUT; VALI LAZAR - INGRIJORATOARE CADERE DE FORMA. E UN FOTBALIST DE MORAL CARE TREBUIE AJUTAT ....!!! GAVRILA -A PRIMIT NUMEROASE SANSE SI A DEMONSTRAT PUTIN ....!!! CAM ACELASI ALUAT CU C MATEI SI STELIANO FILIP , ADICA LIGA II -A ...!! PETRE ESTE SI VA RAMANE UN JUCATOR DE LOT , NICIODATA DE PRIM 11 ; NE TREBUIE URGENT UN VARF SI UN FUNDAS STANGA ....!!! APOI NE MAI TREBUIE FORTE PROASPETE PE FLANCURI ...!!!

d_3amon
d_3amon  •  26 Iulie 2015, 08:20
Postat de eshayk pe 26 Iulie 2015, 01:36

Ai avut atacant ( Bilinski) si ai adus un bizon , rezultatul se vede, 1-1 cu niste copii ...

vezi ca Dinamo are media de varsta a echipei sub cea a viitorului cu aproape 1 an.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează