FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Rednic: "Echipa a doua a lui Dinamo nu produce jucători, să nu-şi mai atribuie nimeni merite"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Mircea Rednic nu vede o favorită certă la titlul de campioană, însă e sceptic în privinţa şanselor lui CFR Cluj. Rednic e deranjat şi de faptul că unii dintre cei care lucrează la Dinamo îşi arogă merite pentru promovarea jucătorilor tineri ca Scarlatache şi Alexe.

" Dinamo are un joc foarte bun. Nu aş vrea să vorbesc despre fosta mea echipă însă. Vorbim la finalul campionatului, e mai bine. Totuşi, nu pot să nu spun că atunci cînd antrenam eu anul trecut, Dinamo era pe primul loc. Normal că te doare, am fost aşa aproape să cîştigăm campionatul. Nu vreau să mai intru în detalii. Văd tot felul de declaraţii. Cînd am luat campionatul cu Predescu, Alexe, Scarlatache, Liviu Ganea,  jucători care nu s-au antrenat niciodată cu echipa a doua, doar mergeau acolo să joace, nu mai zicea nimeni. Uitaţi-vă cu cine a debutat Alexe. Nu mai vorbesc de Niţu, Mendy.

Nu a produs echipa a doua jucători, ei s-au antrenat mereu cu prima echipă. Şansa lor a fost că au lucrat cu echipa mare, au participat la cele două pregătiri din vară şi iarnă. Să nu-şi mai atribuie nimeni merite. Sînt fotbalişti foarte talentaţi, altfel nu jucau. Din cei 4 jucători cu nume: Niculescu, Niculae, Dănciulescu şi Bratu, am zis să rămînă doi. Nu pot să spun care dintre ei, dar conducătorii nu au vrut.

«Domnul Mister» a spus că Ţălnar e cu o clasă peste mine, am auzit declaraţia, m-a surprins. Dar el a vrut să lovească în nea Mircea Lucescu. Dinu vorbeşte mult, am mai spus, e răutate din partea lui.

Mai sînt multe etape, mă bucur că Dinamo merge bine. E greu să numesc o favorită la titlu. E foarte echilibrată lupta. Dar pot să spun că, la cum joacă  CFR-ul acum nu ştiu dacă au şanse. O să-i dau dreptate selecţionerului că a scăzut nivelul primei ligi din România. Nu mai înţeleg nimic, sînt prea multe surprize. Mi-e şi frică să mă duc la meciuri, unde mă duc, antrenorii sînt daţi afară", a spus Rednic la "Contraatac", de la GSP TV.

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (4)
 •  26 Martie 2010, 00:53

de citiva ani incoace 2 echipe mi-au placut in Romania : Rapid-ul lui Lucescu jr si Dinamo lui Rednic.Nu stiu de ce nu au fost sustinuti pe termen lung.. In rest doar niste baieti descurcareti pe teren .

 •  25 Martie 2010, 21:50

rednic e mult peste dinu si talnar. departe de a fi antrenorul perfect, rednic e totusi foarte bine pregatit, are notiuni de tactica, utilizeaza metode moderne de pregatire si e toba la capitolul monitorizare de jucatori. tot respectul pt mircea rednic

 •  25 Martie 2010, 21:48

inima_de_caine, ai o parere foarte bine intemeiata si ai facut un comentariu la obiect. totusi, e de apreciat la rednic faptul ca a avut curajul sa-i includa pe acesti jucatori in lotul de 22 cu care a abordat campionatul. de ce dinu si talnar nu au apelat la un l. ganea, un paun sau un mendy? acum talnar e foarte laudat, dar din pacate rezultatele de moment nu confera valoare antrenorului. pentru a spune ca are valoare un antrenor trebuie sa demonstreze constanta, sa castige trofee.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează