FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic este nemulțumit de unul dintre titulari » "Câinii" vor să îi caute înlocuitor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 15:54

Dinamo a adus zece jucători în această iarnă, dar nu toți au confirmat.

Dintre cei jucătorii aduși de Dinamo, Sergiu Hanca l-a dezamăgit pe Mircea Rednic, care ar vrea să îi caute un înlocuitor.

"Are probleme pe faza de apărare, dar trebuie să avem răbdare cu el. E singura soluţie pe dreapta. S-ar putea să mai aducem pe cineva acolo. Deşi ar veni cam târziu", a spus Mircea Rednic.

450.000 €este cota lui Hanca, potrivit transfermarkt.de

Sergiu Hanca, fundaș dreapta de 23 de ani, a venit la Dinamo de la ASA Tg. Mureș, din postura de jucător liber de contract. Jucătorul a evoluat în șase partide, toate ca titular, pentru Dinamo și nu a dat niciun gol și nicio pasă de gol.

TRANSFERURI DINAMO

Antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
Veniri: Hanca (ASA), V. Lazăr (Chiajna), Rîmniceanu (Viitorul), Ekeng (liber), Vl. Oltean (Brașov), Muțiu (Tărlungeni), Batin (liber), Bartalsstovu (Levanger), Romario Kortzorg (liber), Bicfalvi (liber)
Plecări: Feussi (Chiajna), Fai (Standard Liege) Abraham, Ghomsi, Vojnovici, Shalaj, Van Haaren (contracte reziliate), I. Popescu (Petrolul), B. Gavrilă (Petrolul), C. Matei (Atromitos)

Citește și: Mircea Rednic, fascinat de un jucător dinamovist: "În cel mai scurt timp va deveni om de bază"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
calinescu_
calinescu_  •  17 Martie 2016, 12:00

ROMARIO E DE LIGA A II-A.

calinescu_
calinescu_  •  17 Martie 2016, 11:59

ANTON SI HANCA SUNT DE CASCADORII RASULUI ....!!!! MAXIM LIGA A III-A.

reddogsv
reddogsv  •  17 Martie 2016, 08:11
Postat de ultras_tei. pe 17 Martie 2016, 03:16

Dinamo va juca in Europa. Citeste ultimele informatii.

Nu cred nimic pt ca va fi tot dupa cum vrea Duru! Ar fi frumos sa fie adevarat chiar daca nu vom face mare branza cu lotul asta

Vezi toate comentariile (7)
Comentează