FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - DINAMO 0-0

Rednic face haz de necaz după 0-0 cu ASA: "Dacă nu vine atacantul dorit, trebuie să-l bag pe Danciu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iulie 2015 23:04

Dinamo a remizat pe terenul celor de la ASA Tîrgu Mureş, scor 0-0. Mircea Rednic recunoaşte că echipa sa nu a strălucit şi îi cere lui Ionuţ Negoiţă un atacant. 

"Ăsta a fost primul test adevărat. Am suferit la fazele fixe. Dar totuşi ne-am descurcat destul de bine, exceptînd faza la care Cerniauskas a avut o intervenţie bună.

Au intrat cu teamă. Trebuia să aibă mai multă încredere. Mai bine de atît nu se putea. O să vină şi atacantul pe care îl vrem. E bun şi se lasă mai greu convins. S-a văzut că nu am avut un atacant. Alexe s-a descurcat şi el cum a putut. 

Dacă nu vine atacantul dorit săptămîna viitoare trebuie să-l folosesc pe Dănciulescu. Nu, glumesc! O să vină, sînt convins", a zis Rednic la Look după meci.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
jordachejr
jordachejr  •  13 Iulie 2015, 09:09
Postat de unico_biancorossi pe 13 Iulie 2015, 00:50

Noul numar 9 din Stefan cel Mare : Lukasz Gikiewicz.>>>https://www.youtube.com/watch?v=zFuHiB-HOiE

P.S. Ar fi si ridicol sa fie ala. Adica dai afara un polonez cotat la 700k si aduci un alt polonez cotat la 250k. Varsta egala, inaltime egala, ambii dreptaci. Asta cred ca are cifre mai slabe decat Kamil, pe ultimul sezon, in conditiile in care a jucat la un nivel mai scazut - cipru+bulgaria.

jordachejr
jordachejr  •  13 Iulie 2015, 09:03
Postat de unico_biancorossi pe 13 Iulie 2015, 00:50

Noul numar 9 din Stefan cel Mare : Lukasz Gikiewicz.>>>https://www.youtube.com/watch?v=zFuHiB-HOiE

Ah, deci sigur nu-i asta! A fost recomandat de binaco, atunci nu vine.. :) cred ca bianco recomanda la misto sa ne amageasca. o face intentionat, nimeni nu poate avea un procent atat de dezastros pe bune. :)

jordachejr
jordachejr  •  13 Iulie 2015, 08:59
Postat de zecs93 pe 13 Iulie 2015, 00:48

bah nea mircea rednic, ne-ar trebui 4 atacanti ca himcinschi a plecat la fc brasov iar alexe va pleca in turcia 99 la suta deci adu 4 atacanti de valoare altfel tragel de urechi pe negoita si da-l afara !!!

2 atacanti + Moldoveanu... jucam cu un singur varf, omule!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează