FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1/DINAMO - STEAUA 1-1

Rednic îl laudă pe Bicfalvi » Suma uriaşă la care a renunțat mijlocașul pentru a juca în Ștefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 10:16

 Eric Bicfalvi a fost lăudat de antrenorul Mircea Rednic la finalul derby-ului cu Steaua, în care mijlocașul a înscris golul care le-a adus "câinilor" un punct. Tehnicianul a dezvăluit și faptul că Bicfalvi a renunțat la un salariu mult mai mare, oferit de o echipă din Kazahstan, pentru a juca la gruparea din Ștefan cel Mare.

"În felicit pe Bicfalvi, a făcut o partidă foarte bună. M-aş fi bucurat să înscrie şi la lovitura liberă. El a renunţat la 600.000 de euro în Kazahstan şi a venit pe 6.000 de euro la Dinamo. Normal că îl văd la Euro, el poate juca chiar mai bine decât a făcut-o azi", a declarat Rednic la finalul meciului.

Bicfalvi s-a transferat în această iarnă la Dinamo, după ce şi-a reziliat contractul cu echipa din China Liaoning Whowin.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
10153324563120690
Stoica Relu  •  07 Martie 2016, 16:32

Mi e drag cand vad camentarii pline de fair play din partea suporterilor ambelor echipe.Asa trebuie sa fie mereu.Comentarii pline de fair play,de caracter si mereu pus punctul pe i,indiferent daca comentariul e impotriva unui jucator din echipa preferara,sau adversa.Da aseara Bicfalvi si Nita au fost cei mai buni dupa teren.Clar ca Steaua au avut ratari,dar Nita a fost ingerul lor paziotr,scotind 2-3 goluri ca si facute.Cerniauskas nu a avut atat de mult de aparat ca Nita.Una peste alta un egal echitabi si un derbi cu putin mai reusit decat cel din cupa.Campionatul se joaca cu siguranta.Astra sa nu se culce pe o ureche ca e mare favorita.Poate pierde puncte si la Pandurii si la Dinamo si la Steaua si de ce nu la Viitorul in deplasare.Nu e asa mare echipa cum canta Sumudica!E o echipa un pic mai completa decat celelalte din play off!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  07 Martie 2016, 14:02

FOTBALIST DE CARACTER !! RESPECT BICFALVI !!!

1006481462705140
Voinea Gabriel  •  07 Martie 2016, 13:57

*** In locul lui, nici sa-mi fi dat 600.000 de euroi nu ma faceam ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează