FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME PERSONALE

Rednic în Belgia

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Mir­cea Rednic a plecat pentru cîteva zile în Belgia, acolo unde are o casă, ca să-şi rezolve probleme perso­nale. Nu e exclus ca “Puriul” să aibă discuţii şi cu oficiali ai diverselor formaţii din prima ligă belgiană pentru un posibil viitor acord, în cazul că nu se va derula cel cu Dinamo! Rednic a mai fost dorit în trecut de FC Bruges şi Charleroi, iar în ultima vreme a avut oferte din Emirate. Tehnicianul va reveni la începutul săptămînii în ţară pentru o întîlnire cu acţionarii roş-albilor, dar şi cu Cornel Dinu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  22 Aprilie 2008, 00:56

ba yo nu va cred sunteti niste mincinosi ca altfel nu va pot spune sunteti de cacat mintii oameni pe fata ca a semnat Rednic ca na semnat ba stiti ce sunteti voi care va ocupati cu asa ceva sunteti hoti si mincinosi sa va fie rusine hahalerelor.

 •  20 Aprilie 2008, 16:22

baaa...voi sunteti cretini????cu cat va palteste becalii sa screti de bine numai de steaua???de dinamo si restul echipelor din campionatat numai rahaturi...asa ca voi ca sunteti niste cacati!

 •  20 Aprilie 2008, 15:55

ba fratilor sunteti nebunii nu ati spus voi ca a semnat cu dinamo sau nu a semnat si ne mintiti iar

Vezi toate comentariile (4)
Comentează