FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASA TÂRGU MUREȘ 1-0

Rednic, înțepături la adresa steliștilor: "Poate au preferat să dea partida cu Astra"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2016 23:05

La finalul meciului cu ASA, Mircea Rednic a comentat ironic acuzațiile steliștilor, care au sugerat că Dinamo nu și-ar fi apărat corect șansele în meciul pierdut în fața Astrei (1-4).

"Poate și Steaua s-a lăsat bătută aseară la Giurgiu. Dacă folosim același algoritm pe care îl folosesc ei, că nu ne-am apărat corect șansele, poate nici Steaua n-a vrut să câștige campionatul și a preferat să dea partida de la Astra. E ușor să vorbești fără acoperire.

Astra are o echipă mai omogenă, iar diferența o face acest fabulos Denis Alibec", a declarat Rednic la conferința de presă susținută după victoria 1-0, obținută în fața celor de la ASA. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  18 Aprilie 2016, 09:14

Daca Dinamo *** cu Astra atunci inseamna ca strambu chiar e stramb si la creier ca fundasii lui dinamo dormeau peacolo naveau chef de viata ;) il mangaiau pe alibec pe burtica la final :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  18 Aprilie 2016, 08:36
Postat de jack_the_stripper pe 18 Aprilie 2016, 07:54

A prins grai Strambu dupa victoria chinuita cu o echipa deja in vacanta. Sa-l vedem dupa meciul de miercuri. Ca si pe *** ce-si fac veacul pe aici...

Aceasi echipa pe care ati batut-o greu cu un autogol in min 80. Realizezi cat de PENIBIL esti ? Sau esti prea prost si pentru asta ?

vasileschi
vasileschi  •  18 Aprilie 2016, 08:11
Postat de jack_the_stripper pe 18 Aprilie 2016, 07:54

A prins grai Strambu dupa victoria chinuita cu o echipa deja in vacanta. Sa-l vedem dupa meciul de miercuri. Ca si pe *** ce-si fac veacul pe aici...

Ce ie mercuri mai panfletule !!!! de cate ori ia batut FCSB pe Dinamo in anul asta !!!!! ciocul mic si daca iar bate ce oricum ei sunt mai buni luati post pe post (vorba marelui jucator POPA ) si au salarii fabuloase fata de Dinamo (vorba marelui antrenor Reghe ) care ar fi p-roblema !!! cu ce esti tu mai sanatos la cap ca bate FCSB pe Dinamo !!!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează