FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

Rednic a cedat: "Șansele la play-off sunt minime. Ne apucăm de reconstrucție!" » Doi fotbaliști luați la țintă

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 22:11

Mircea Rednic a fost categoric după rușinea lui Dinamo de la Giurgiu, scor 1-4. Tehnicianul "câinilor" a anunțat schimbări majore în echipă în această iarnă. Zenke și Popa au fost criticați de antrenor. 

"Am pierdut meritat. Toate golurile au venit pe greșelile noastre. Nu înțeleg de ce n-am avut răbdare. Enorm de multe greșeli am făcut, le-am dat mingea. Mă deranjează, știam ce fac Buș și Llullaku, nimeni nu a ieșit să-i blocheze.

Zenke a dat multe pase greșite, de asta l-am schimbat. Noi am fost spectatori, ne-am uitat cum driblează și cum ne dau goluri. Azi mai bine nu ne prezentam, cu mine în frunte!

Știu ce am de făcut. Să recunoaștem: șansele noastre la play-off sunt foarte mici. Trebuie să reconstruim echipa. De data asta chiar o s-o facem! Toți au avut șanse, nimeni nu poate spune că nu i-am dat șanse", a zis Rednic la Telekom Sport.

"Noi azi am jucat fără atacant. Ca o comparație între Popa și ce au avut ei... Ăla nu a pierdut un duel, al nostru nu a fost pe teren. Pe cei care au plecat nu trebuie să-i regretăm. Ei nu au arătat nimic! În afară de unu sau doi, ceilalți s-au bucurat că au plecat de la Dinamo" Rednic la TV Digi Sport 

Citește și:

VIDEO RedMic și prietenii de fotbaliști » Trupa de șoc de la Dinamo a șters impresia bună cu Craiova și s-a mai făcut o dată de râs, la Giurgiu, încheind cu o umilință un 2018 de coșmar!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (33)
spinoza
spinoza  •  21 Decembrie 2018, 10:55

Trebuie schimbat Rednic! Un laudaros si un arogant. N-a facut mai nimic pe unde a fost. Intotdeauna da vina pe jucatori. N-o sa faca nimic la Dinamo. L-a ajuns blestemul lui Niculescu!

mickey13
mickey13  •  21 Decembrie 2018, 10:30

Cu mici exceptii, chiar imi pare rau de suporterii lui Dinamo! Nu de club!! De suporteri! Doar de ei, ca ei sunt singurii care reprezinta Dinamo!!! Jocul de aseara a fost rezultatul politicii instaurate de Rednic: de cum a venit a inceput sa critice jucatorii, sa se laude ca o sa faca el transferuri! Pai mai nene, jucatorii aveau nevoie de incurajari, nu de injuraturi!!! Cand doar jucatorii sunt de vina, si tu esti cel mai cel, treaba se impute! Zicea in interviul de aseara ca, dintre cei dati afara doar vreo 2 au fost afectati, ceilalti abia asteptau sa fie pusi pe liber! Bravo, nenea Rednic... Pai ce ai fi vrut?! Sa-i regulezi tu in gura si-n ***, si sa-ti multumesca??? In rest, dinamovistilor adevarati va urez: capul sus baieti, Dinamo e in inimile voastre! N-o sa moara, asa cum nici Rapidul nu a murit! In alta ordine de idei, mai temperati-l pe Rednic, altfel, mi-e teama ca de la anul o sa jucati la matineu! Sarbatori fericite! La multi ani! Semnat, un stelist (fecesebist, cum vreti sa-mi spuneti)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2230030120354296
Chirita Nicolaie  •  21 Decembrie 2018, 10:28

Rednic un papagal care sa din gura si un ofticos!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close