FOTBAL  »  Superliga  »  APETIT DE ATACANT

Refuzul incredibil al lui Florin Costea care l-a impresionat pe Becali!

Florin Costea face orice să revină pe teren. Becali îi ţine partea
Florin Costea face orice să revină pe teren. Becali îi ţine partea

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 20 august 2011 14:59

Atacantul sosit liber de contract în Ghencea, Florin Costea, face orice să revină la forma de acum doi ani cînd era văzut ca fiind cel mai promiţător atacant al României. Ultimul lui "sacrificiu" l-a făcut chiar înaintea meciului de la Cluj, acolo unde Steaua s-a impus cu 2-0 în faţa lui ŢSKA Sofia.

Fratele mai mare a lui Mihai, celălalt "craiovean" de la Steaua, l-a refuzat pe Gigi Becali, care îi promisese că îl ia cu el în avion. Atacantul în vîrstă de 26 de ani nu a mai ajuns la partidă, preferînd să rămînă la Bucureşti să se antreneze.

"Îi promisesem că-l iau cu mine în avionul privat, dar i-a transmis lui MM că preferă să rămînă la Bucureşti şi să mai facă un antrenament şi refacere. Are o dorinţă fantastică de a reveni la forma de acum doi ani", a spus patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
putregaiu
putregaiu  •  21 August 2011, 04:24

vorbiti prostii... daca toti erau plecati la cluj, n-vea cine sa mulga oile... ca pana una alta fra-su joaca ca o telemea

putregaiu
putregaiu  •  21 August 2011, 04:20

cand becali nu-i acasa costea danseaza pe masa (in bamboo)

montrealez
montrealez  •  21 August 2011, 02:58
Postat de alekzander pe 20 August 2011, 15:04

Trebuia sa plece de la Craiova in Europa cand a avut ocazia. Daca pleaca de la Steaua tot pe pile cum a plecat Dica si B.Stancu se alege prafu de el.

Ia explica tu ma cunoscatorule, ce corelatie este intre faptul ca Dica si Stancu nu au confirmat la alte echipe si acela ca ei au plecat prin intermediul "pilelor" banuiesc ca te referi la Agentii Fifa Becali. De ex Stancu are 1 Milion de euro pe An ! Agentu si-a facut treaba l-a facut pe Stancu Fericit. Steaua a facut un deal bun la vanzare. Baiatu n-a confirmat ce vroiau cei de la galata. Si sa zicem ca F.Costea face un sezon nemaipomenit si il Vinde Steaua prin verii Becali la o echipa mare din Europa. Tot nu inteleg cum ar putea influenta asta evolutiile lui la acea echipa. P.S - Am omis sa vad cu ce echipa tii tu. Acum inteleg corelatia.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close