FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghe a avut dreptate! Promisiunea în care nici Becali nu mai credea s-a îndeplinit

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 12:18

FCSB a învins-o categoric ieri pe Astra, scor 3-0, ajungând la trei victorii din patru meciuri în play-off. 

Cu excepția înfrângerii cu Viitorul, când echipa roș-albastră a evoluat 70 de minute în inferioritate numerică, FCSB s-a descurcat excelent în celelalte trei partide din play-off, cu CFR (2-0), Dinamo (2-1) și Astra (3-0), obținând victorii vitale pentru lupta la titlu.

Pe lângă faptul că au readus-o în fruntea clasamentului, victoriile obținute de FCSB i-au salvat postul lui Reghecampf, care a fost la un pas să plece după rezultatele nesatisfăcătoare de la sfârșitul sezonului regulat.

Atunci, Becali a fost la un pas să-l demită pe Reghecampf, având o reacție dură după remiza FCSB-ului de la Mediaș, 1-1: "Suntem de divizia B, suntem circul Ligii 1", tuna Becali la acea vreme.

Totuși, treptat, FCSB și-a revenit, la fel cum finanțatorul ei și-a nuanțat discursul: "Suntem prea puternici, nu avem cum să pierdem campionatul", a spus acesta, după victoria cu Astra de joi seara.

reghe a avut dreptate!

Deși jocul roș-albaștrilor mergea prost la momentul reluării campionatului de la finalul lui ianuarie, antrenorul FCSB-ului a dat în repetate rânduri asigurări că "echipa își va atinge vârful de formă în play-off".

Declarație confirmată de rezultate recente ale lui FCSB, care au propulsat-o în fruntea clasamentului și au transformat-o în favorită certă la titlu. 

și atmosfera din vestiar s-a schimbat

Tensionată în urmă cu doar câteva săptămâni, starea de spirit din vestiarul roș-albaștrilor pare că s-a îmbunătățit vertiginos după ultimele victorii.

"Am devenit din ce în ce mai mult o familie la Steaua, iar asta se vede", a spus Alibec aseară, imediat după meciul câștigat cu Astra.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
corectu
corectu  •  07 Aprilie 2017, 19:09

Sumudica este un antistelist convins,iar patronul este un dinamovist convins,deci a fost blat.De urmarit cat le da Dinamo luni.Astra e oechipa cazuta fizica si moral.Locul 6 e amanetat.

valentinn10
valentinn10  •  07 Aprilie 2017, 17:09

FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI 27 , restul e vrajeala , resturi pentru caini , pasari si alte vietuitoare...

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Aprilie 2017, 16:15
Postat de balauru48 pe 07 Aprilie 2017, 16:12

sunt o gramada de "iosifi" pe gsp :))

am intrebat deoarece s-a dat de gol, doar el e obsedat de moflea, catalynn, timm si nebraska :)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează