FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe a dezvăluit azi: ”În scurt timp se va rezolva cel mai important transfer”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 18:50

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, crede că șansele la titlu ale echipei sale vor crește, dacă Mihai Stoica va fi eliberat din închisoare în următoarele zile.

”Cel mai important lucru care se va întîmpla în scurt timp la Steaua este întoarcerea lui MM. Nu știm exact ce se va întîmpla după ce va fi liber, nu mă pricep, dar e cel mai important transfer.

Va putea rezolva foarte multe lucruri, mai ales cu fanii, dar și alte probleme. Eu cu el și cu Gigi vom alcătui un trio puternic. Antrenorii care au o conducere puternică au și rezultate”, a spus Laurențiu Reghecampf la DigiSport.

Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani și șase luni în Dosarul Transferurilor pe 4 martie 2014. Astăzi, fostul manager al Stelei a primit aviz favorabil pentru eliberarea condiționată. (Mai multe amănunte)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (122)
vasileschi
vasileschi  •  05 Ianuarie 2016, 08:57

eu credeam cal adum pe Mesii !!!1

633780526761927
Alecs Aurelian  •  05 Ianuarie 2016, 06:54

Important pt el si nevasta-sa.Vine omul care il poate convinge pe Becali ca toti jucatorii sa semneze cu ea pentru a-i lua ulterior mai usor sau a-i transforma in arme de sabotare impotriva viitorului antrenor.Eu nu stiu ce puscarie este asta din Romania,stai un an si ceva dupa care esti liber ca toti ceilalti.Nu,asta nu e justitie e un fel de pact cu ghiolbanii.

wishmaster
wishmaster  •  05 Ianuarie 2016, 03:28
Postat de wertus pe 04 Ianuarie 2016, 22:51

chiar nu se poate sa nu scrieti despre echipa fara nume , sigla, suporteri, de pe locul 5 , stiu va platesc , transformati-va in gazeta FCSB

Păi, despre slănină -cu - ceapă - kvsc ce să scrie? insolvenții nu vând ziare și nu fac trafic. .. asta e viața ... nu interesați pe nimeni, aveți un trecut mocirlos și un viitor scurt și previzibil, deci ... o să muriți în uitare :) io zic sa vă refugiați toți pe Look TV dacă are site și sa va dați like - uri unii la alții ...și sa luați și boxele alea cu voi sa păreți mai mulți de 15!

Vezi toate comentariile (122)
Comentează