FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghe a vorbit din nou de plecarea de la FCSB: "Spune că mă susține, dar nu știu ce gândește"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 16:10

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre posibila plecare de la FCSB, la finalul sezonului, și a spus că totul depinde de Gigi Becali.

"Această întrebare nu trebuie să mi-o adresaţi mie, ci patronului. Nu eu fac strategia pentru sezonul viitor. Noi suntem aici să câştigăm campionatul, să muncim şi să ne vedem de treabă.

Dacă nu o vom face, e un lucru negativ pentru toată lumea, pentru mine, pentru manager, pentru jucători. Noi nu ştim ce vrea să facă patronul sezonul viitor. Declarativ, ne susţine, dar noi nu putem vorbi despre ce gândeşte patronul, pentru că nu ştim ce-şi doreşte.

Nu am nicio clauză. Dar nu am venit aici să fiu pe locul 2. Nu-mi place să fiu pe locul 2", a spus Reghecampf la conferința de presă.

Citește și: "Avem rozătoare în vestiar, dar așa a fost!" // FCSB reacționează după scandalul de la echipă! Ce spun MM, Reghe și cei doi jucători despre bătaia de la antrenament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  09 Aprilie 2017, 09:29

sigur pleaca an deplasare la craiova nu a plecat? cea facut acolo nu putea aranja jocuri nici prodanca nici gigi aici vede si un orb ce e de vazut

ando89
ando89  •  08 Aprilie 2017, 17:36

Mey reghe, dacă-i așa de greu de ghicit ce-și dorește jijică te lămuresc eu: bani și să apară toată ziua la tv. Dacă-i oferi ce vrea bine, dacă nu, te transformi în cârlan zburător.

olaru_andrei
olaru_andrei  •  08 Aprilie 2017, 16:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Auzi ba...da uita-te la campionatul Moldovei,Lituaniei, etc , daca tot te agaseaza asa tare FCSB. Toti va dati mari stelisti si comentati pe articolele despre FCSB....te rog sa comentezi la echipa ta,CSA Steaua. Pana atunci mucles

Vezi toate comentariile (4)
Comentează