FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

Reghe confirmă interesul pentru încă un supertransfer: ”Steaua ar avea nevoie de el! Ori acum, ori la vară”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 19:47

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a confirmat că echipa sa este interesată de serviciile lui Valerică Găman, fundaș aflat în ultimele șase luni de contract cu Astra.

”Noi ne dorim un fundaș central de valoare. Ori acum, ori la vară. Găman este un jucător al naționalei, are experiență și joacă bine la un nivel foarte înalt. Ar fi un jucător de care Steaua ar avea nevoie de el. Dacă se realizează transferul, atunci voi vorbi mai multe”, a spus Laurențiu Reghecampf la DigiSport.

Valerica Găman are 13 selecții la echipa națională și se află la Astra din 2011, cîștigînd în 5 ani două trofee: Cupa și Supercupa României.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (14)
respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  29 Ianuarie 2016, 04:38

Mai bine-l foloseste pe Alcenat. Sub conducerea lui Reghe Alcenat ar fi o solutie. Papp numai cu Reghe a facut jocuri bune. In rest o catastrofa de jucator daca nu e folosit cum trebuie pe postul sau.

stelistdemic01
stelistdemic01  •  28 Ianuarie 2016, 21:49
Postat de ortega pe 28 Ianuarie 2016, 21:26

Auzi la lingăi ... supertransfer ... Păi Litex Loveci au vrut să dea pe ăsta o căruță de cornete de înghețată ... Dar dacă-l ia *** e supertransfer ... Vedeți că a sughițat Ayatollahul *** , fuguța la Plat , poate vă mai vimită ceva ... Cu hârtia igienică cine e responsabil săptămâna asta *** ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  28 Ianuarie 2016, 21:41

toata gargara asta e dirijata de *** femeii mop , de femeia mop ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close