FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Reghe e gata de meciul cu CFR: "Sunt obișnuit cu asta" » Antrenorul vede 4 echipe în lupta la titlu: "S-a creat deja o distanță"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 12:04

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, de luni, și despre importanța acestuia în lupta la titlu.

"Toate echipele cu care noi jucăm vor să ne bată și să facă rezultate pozitive. Nu este deloc un nou lucru pentru noi. Sunt obișnuit. Cel mai important lucru este să și poată să facă acest lucru împotriva noastră.

Consider că avem o echipă puternică, iar în ultimele partide am demonstrat că merităm primul loc în campionatul din România.

Sper că continuăm acest drum bun și să ne câștigăm meciul de luni seară. Știm că o să fie un meci foarte greu pentru noi, cunoaștem foarte bine echipa din Cluj. Trebuie să profităm de perioada bună prin care trecem și să reușim să câștigăm cele trei puncte. Totate etapele au fost importante până acum și în continuare o să fie la fel. 

Deja s-a creat o distanță în clasament și au rămas 3 echipe, sau hai să spunem 4, care ar putea avea șanse la primul loc: noi, Viitorul, Dinamo și CFR. Cred că acestea sunt echipele care vor încerca să ajungă pe locul 1. Restul vor fi echipe care, în anumite meciuri, vor avea rezultate bune, dar nu mai au șanse la primul loc", a spus Reghecampf la conferința de presă.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă luni, de la ora 20:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 Aprilie 2017, 11:06
Postat de haideusicfr pe 16 Aprilie 2017, 11:03

Exact , ciudat cum inainte de play off cum ii zice CFR-ul ii batea si acasa si la ei ,Dinamo la fel ,iar acum dintr-o data castiga numai Steaua. Bine a zis Becali: oricati bani ma costa Steaua ia campionatul.Si Miriuta a afirmat inainte de inceperea play-offului ca Steaua va castiga... Cel putin la el nu ma asteptam.

Geraldo faulteaza in careu ca la rugby (sa fie clar 11 metri ) Alibec da nestingherit pase cu calcaiul ca in curtea scolii ,iar experimentatii fundasi ai Astrei se uita ca niste incepatori la faze de acest gen.E cusuta cu ata alba ... Deac joaca slab in meciurile cu Steaua ,Miriuta nu-l schimba cu Ruiz ,pentru ca spaniolul e corect si de cand cu vedeta din Dej a devenit rezerva "titulara".Desi fotbalistic e cel putin la nivelul lui Deac .

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Aprilie 2017, 11:03
Postat de blatistu49 pe 15 Aprilie 2017, 13:42

pe bune CFR u va batea de pamint doar blaturile vamai tin pe bani ciobanului

Exact , ciudat cum inainte de play off cum ii zice CFR-ul ii batea si acasa si la ei ,Dinamo la fel ,iar acum dintr-o data castiga numai Steaua. Bine a zis Becali: oricati bani ma costa Steaua ia campionatul.Si Miriuta a afirmat inainte de inceperea play-offului ca Steaua va castiga... Cel putin la el nu ma asteptam.

observator_federal
observator_federal  •  15 Aprilie 2017, 17:16

Cica "toate echipele cu care jucăm vor sa ne bata si sa faca rezultate pozitive cu noi". Saracu' Reghe se gandea la recordul de 23 de meciuri consecutive fara victorie in grupele Champions League... Ma miram ca nu i-au dat lacrimile dar - vorba lui - "s-a obisnuit". Si lumea s-a obisnuit, s-a saturat chiar, de ifosele si aerele de mare antrenor ale slujitorului-sef (are salariul si clauza cele mai mari) de la FC FaCeSpuneBecali.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează