FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe îi transmite lui Alibec ce trebuie să facă pentru a ajunge la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 martie 2013 19:03

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, îl laudă pe Denis Alibec şi crede că echipa sa are nevoie de un atacant aşa cum este vîrful celor de la Viitorul Constanţa.

"Alibec mi se pare un jucător extrem de interesant. Noi oricum avem nevoie de un jucător de careu. E un jucător tehnic, foarte bun, dar mă aştept de la el să marcheze mai mult.

Trebuie să înţeleagă că are nevoie de seriozitate pentru a ajunge un jucător important. Era greu să se impună la Inter, era doar un copil atunci", a spus Reghecampf la Fanatik Show de la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  22 Martie 2013, 09:37

avea dreptate cine spunea ca VIITORUL e SATELITUL STELEI ...FARUL E ADEVARATA ECHIPA IN CONSTANTA si nu VIITORUL ...

mariusik84
mariusik84  •  21 Martie 2013, 21:42

Oricum Alibec e peste Nikolic,Rocha,Tatu sau Costea..

gun_of_brixton
gun_of_brixton  •  21 Martie 2013, 20:33

Alibec ar marca mai multe goluri daca ar avea si cine sa-l sustina.Cu siguranta este jucator pentru o echipa care foloseste o tactica cu un singur atacant..si cu un mijlocas ofensiv neaparat.O echipa care dezvolta jocul mai mult pe benzi il dezavantajeaza.Problema lui consider ca este personalitatea.Ii sar dracii mult prea repede pe arbitru..da' nici pe coechipieri nu ii iarta cand nu-i fac jocul :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează