FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe prefațează meciul cu Voluntari: "Avem nevoie să facem asta" » Ce spune despre implicarea lui Becali la echipă și de suspendarea lui Alibec

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2017 15:02

Laurențiu Reghecampf a prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida pe care Steaua o va disputa duminică împotriva lui FC Voluntari.

"Gazonul de pe Arena Națională este în condiții foarte bune. Arată foarte bine și sunt mulțumit de acest aspect.

Sper ca la meciul de duminică Steaua să se ridice la un nivel bun. Avem nevoie de victorie, avem nevoie să marcăm. Ținem cont de fiecare detaliu și trebuie să concepem echipa cea mai bună pentru această partidă. 

Sunt mulțumit de jocul arătat la Cluj, mai ales că am jucat în 10 oameni, ne-am creat ocazii. Am întâlnit o echipă bună și cred că echipa noastră a făcut o partidă bună în Gruia.

Am lucrat bine și fizic și tactic. Sperăm să continuăm așa și în săptămânile care urmează", a spus Reghecampf, la conferința de presă premergătoare jocului cu FC Voluntari. 

Antrenorul a atins și alte subiecte importante din cadrul echipei, precum suspendarea lui Alibec sau declarațiile lui Gigi Becali la adresa jucătorilor.

...despre suspendarea lui Alibec: "E o pierdere faptul că Denis nu va juca în meciul de duminică, este doar vina lui pentru că a avut reacțiile pe care le-a avut, iar arbitrul a decis să-l elimine. El este vânat din cauza faptului că a ajuns la Steaua.

Alibec e un jucător inteligent și cred că va răspunde bine după această eliminare. Am avut discuții bune cu el."

...despre patronul echipei: "Îi mulțumesc lui Gigi Becali pentru ce a făcut în această perioadă, pentru jucătorii pe care i-a adus și pentru baza de pregătire foarte bună pe care o avem.

Când un jucător este ridicat în slăvi de patron, cred că respectivului fotbalist îi convine asta. Dar, în același timp, trebuie să fie bărbat și să accepte și criticile venite de la Becali."

...despre cum va integra ultimul transfer: "De Pleașcă vom vorbi începând cu săptămâna viitoare. L-am adus să acopere banda dreaptă, pe Bălașa îl vom folosi în centru, fiind masiv. El are doar două săptămâni la echipă, are de recuperat multe lucruri."

...despre Gnohere: "Harlem are probleme cu pregătirea. A avut o mică entorsă. A făcut recuperare cu cei din staff-ul medical, de aceea nu l-ați văzut la antrenamente.

...despre Boldrin: "El a fost suspendat la Cluj, este în continuare un jucător foarte important pentru noi. Ne vom gândi foarte bine la formula pe care o vom folosi la ora jocului cu Voluntari. El și Achim sunt jucători foarte buni, vom vedea pe cine ne vom baza."

  • Steaua - FC Voluntari se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
stelbz
stelbz  •  10 Februarie 2017, 16:52

Echipa din Voluntari va incerca sa stearga impresia proasta din partida cu Craiova. Deci va da totul pt. un joc bun. In aceasta partida FC Steaua va arata daca s-a schimbat in bine jocul si va putea castiga clar in comparatie cu ceea ce s-a intamplat in toamna. In partida de la Cluj s-a vazut o oarecare imbunatatire a jocului prin cresterea nr. de ocazii de a inscrie. Nu a fost insa edificator deoarece cu numarul mare de ocazii ratate si fara victorii NU se poate CASTIGA CAMPIONATUL ! Vom vedea.....

sooos1ck
sooos1ck  •  10 Februarie 2017, 16:41

Ar trebui jucat cu Boldrin, e mult mai tehnic decat Achim!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează