FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe și-a luat angajamentul să-l crească pe Stanciu: ”Eu o să am grijă de el” » Ce spune despre un eventual transfer

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 11:25

Laurențiu Reghecampf și-a luat angajamentul să aibă grijă de Nicușor Stanciu și să-l crească într-o atmosferă prielnică pentru performanță.

Tehnicianul Stelei consideră că mijlocașul campioanei trebuie să mai rămână la formația roș-albastră pentru a juca și în Liga Campionilor.

Stanciu sper să ajungă la o echipă mare în viitorul apropiat. Dar el trebuie să joace bine la noi, să se obișnuiască cu meciuri din trei în trei zile, trebuie să fie serios, mai ales că pe 7 mai va împlini 23 de ani. Eu o să am mare grijă de el.

Avem de câștigat un campionat, avem de calificat echipa în grupele Champions League. Dacă vom reuși asta și sigur vom reuși, pentru că avem un lot foarte bun, vom vedea. Dar eu cred că lui Stanciu i-ar prinde bine un sezon de Champions League. Dar, repet, nu decid eu, vom vedea”, a declarat Reghecampf într-o conferință de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează